OCR Norway

#amundsentesten!!! Endelig!

Mari Weider

Fy søren så digg det var å avslutte uken med vel gjennomført Amundsentest! Dog måtte jeg ned til 8,5 km/t i hastighet og det holdt blodhardt siste minuttet. Jeg kan trygt anbefale å ha en ved siden av som hjelper til siste 2-4 minuttene, er skikkelig hardt da og det er godt å ha en til både å motivere og justere inclinen. Men uansett - idag gikk det endelig!

IMG_7418.JPG

Det synes godt at jeg måtte ned i kjelleren, helt hvit rundt munn og nese gitt, og ikke langt fra makspuls på denne frøkna. 

 

FullSizeRender.jpg

For de som ikke har fått med seg hva Amundsentesten er! 

Resten av økta ble en herlig lapskaus med litt pull-ups, grepstrening, nedtrekk, skuldre og 3 x 20 kettlebellswings. Så lenge siden og så digg!!! På tide å få denne øvelsen på plass igjen. Neste uke startes med 2 dager fri og avsluttes med nattevaktshelg, så her er det bare å smi mens jernet er varmt. Blir forhåpentlig to gode treningsdager som beste starten på uka!

KlemMari

IMG_7426.PNG