OCR Norway

En god dag!

Mari Weider

Idag har vært en god dag. En rolig morgen med godjentene, en liten morgensnork og herlig beinøkt med supermann! Ikke ofte vi har fri sammen og kan trene, men desto viktigere og sette pris på dagene! 

FullSizeRender.jpg

Love to hate #prowler

Men enda bedre var nesten gårsdagen. Du vet når du kommer hjem fra jobb og er så sliten at du bare har lyst til å kveile på sofaen, når du tenker at det bare er tull å trene - men likevel tvinger deg ut. I tvil om du i det hele tatt skal gidde å løpe ukens intervaller. «Kommer jo aldri til å gå likevel!» Men planer er planer - ukens intervall er 5 km tempoløp, møllen settes på 11 km/t, økes etterhvert raskt til 11,5 - 11,7 - 12, 12,5 og ender til slutt med å løpe i mål, armene over hodet, brystet bryter målgangsbåndet - med 15 km/t! #runnershigh får en ny mening. Jeg er fortsatt ikke raskest, men fy flate som jeg trengte den mestringsfølelsen!!!! 5 uker til Mallorca, årets første delmål - formen er stigende!  

IMG_7303.PNG

Var forresten sykt mye annet gøy som også skjedde igår! Just wait for it! 

KlemMari

IMG_7331.JPG

Fly baby fly!