OCR Norway

Og dere sier jeg inspirerer???

Mari Weider

Altså...hva gjør dere da!?!

God mandag forresten og tusen takk for alle herlige snap'er, og meldinger på insta eller face om #amundsentesten. Jeg selv gikk jo skikkelig på tryne, men så kult å se andre ace testen, og som Eirin sendte meg melding om igår, "det gikk så fint første gangen at jeg måtte ta den en gang til!" Noen mennesker er bare helt rå, og det er så utrolig gøy å høre fra dere. Om jeg inspirerer dere, inspirerer dere minst like mye tilbake! (Skulle bare ønske jeg var like rå ;)

Heldigvis kom jeg meg gjennom ukens andre intervaller med æra i behold, selvom det var en skikkelig mental rysare for min del. Gi meg så mange kortintervaller du vil, det går fint, men å fullføre:

- 3000 m + 4 x 1500 m, med 2-3 mins pause i mellom var helt sykt hardt. Pulsklokken min ga meg nesten 33 minutter i sone 5, så enten er jeg helt grusomt dårlig form, makspulsen min er helt feil...ja eller så er jeg bare helt rå ;) Haha de som kan dette sier jo at det ikke skal være mulig ;) men jeg fortsetter å motbevise det gang etter gang...

IMG_6828.PNG

Resten av uken skulle brukes til fysisk og mental avspenning med ski på fjellet, stort sett gikk det etter planen, men å få en hel familie ut på tur med ski, staver, votter og luer er ikke alltid helt smertefritt...men humøret ble da godt etterhvert. Og omgivelsene var det ingenting å si noe på! Med Supermann som fyllte år, ble gaven til han at a mor kjøpte seg skøyteski så vi kunne leke sammen. Og jaggu var det gøy, tror ikke jeg gjorde helt bort meg heller, men fantastisk intervalltrening ble det -mens han lunket rundt i sone 1, hoppet jeg elegant mellom  sone 3 og 4. Og som seg hør og bør starter ikke the Weiders med 5 km på flatmark som kanskje anbefales...neida 12 km første dagen i stummende mørke og med både oppover og nedover bakke. Takk til den lille brystlomma på Rottefellajakka mi som lot mobilen akkurat stikke ut og lyse opp veien for meg ;)

Så hva skjer denne uken da? Ikke vet jeg helt...men la oss se om dette lar seg gjennomføre:

Mandag - skitur i Marikollen

Tirsdag - rolig langkjøring hjem fra jobb

Onsdag - intervaller/styrke?

Torsdag - fri - åpen for forslag (styrke/intervaller/skitur til Vangen)

Fredag - ?

Lørdag - Aktiv hvile med Skedsmolekene

Søndag - styrke + intervaller

Ha en herlig uke folkens og fortsett å tagg meg i intervallene deres! Utrolig gøy å lese!

KlemMari

IMG_7266.JPG

Godt polstret på fjellet i helga :)