OCR Norway

Dagens utfordring - Amundsentesten!

Mari Weider

«Hva er Amundsentesten»? 

Dette spørsmålet kom en god del ganger etter dagens instastory - #fail ble mitt resultat, men når man prøver å kjekke seg blir det som regel smekk på lanken også. I et tappert forsøkt på å tro at jeg kunne gjennomføre testen på 9 km/timen, døde jeg etter 11 minutter. Jeg burde ha skjønt at det ikke skulle gå da jeg rundet sone 5 etter 6 minutter. Med enda 9 minutter igjen av testen og det verste igjen var det kjørt. Bedre lykke neste uke liksom. 

 

IMG_6793.PNG

Men nok om det - hva er nå dette for noe? Testen er laget av Robin Amundsen, en av Norges beste hinderløpere, en mann jeg håper vi ser tilbake i løypa i sesongen 2018 med en revansj mot 2017 jeg unner han av hele mitt hjerte. Nå har han utarbeidet et monster av en bakkeintervalltest. Målet er å starte på 1% helling, øke med 1 hvert minutt til man har fullført 15 minutter. Da vil man ha endt på 15% helling. Testen går med valg i hastighet fra 8 - 12 km/t. Hastigheten skal holdes konstant og her er det Robin mener om hver nivå: 

FullSizeRender.jpg

Her ligger han selv i fosterstilling etter å ha fullført 11 km/t i fart! Sier alt om hvor hard testen er! 

Så da utfordrer jeg dere - hvilket nivå klarer du? Ha veldig gjerne med en makker til å stille inclinen for deg for tro meg du blir surrete i hodet når syra begynner å stige!   Lykke til og bruk gjerne hashtaggen #amundsentesten når du holder på!  KlemMari

Så da utfordrer jeg dere - hvilket nivå klarer du? Ha veldig gjerne med en makker til å stille inclinen for deg for tro meg du blir surrete i hodet når syra begynner å stige! 

Lykke til og bruk gjerne hashtaggen #amundsentesten når du holder på!

KlemMari

IMG_6794.JPG

passe rød i pæra idag gitt