OCR Norway

Førstemann i mål!!!

Mari Weider

Du vet den følelsen når du krysser mållinjen aller først....bare wow! 

HAHAHA TULLA!!! 

FunRun2018 ble gjennomfør igår med fantastiske 200’ish deltakere, små, store, i alle fasonger og varianter. Noen løp fort, noen løp langt - og andre litt kortere...Lille-gull kastet inn håndkle etter 3 km...ikke så rart kanskje med 1,5 brutale kilometer rett opp fra starten. Dermed var hun den aller første til å krysse mållinjen og få den fantastisk flotte hjemmelagde FunRun medaljen. Vel overlevert til fine Camilla, snudde jeg og skulle jakte på mine neste 5 km...ja eller faktisk nesten 7 som det ble! Tilsammen 10 km med blodsmak i munn!

IMG_6693.JPG

En god slump av sløyfene mellom hinderskogrundene ble løpt (!) med dekk på skulderen og jeg må altså bare gi applaus til arrangørene Tim og Camilla - jeg fryktet mye kø i Hinderskogen, men takket være puljestarter, ca 2,5 km heftig løping før ankomst hinderskogen, flotte hindervakter og på toppen disse sløyfene i mellom med dekkbæring, «burpees-with-a-view» og snøballkasting for barna - ja så ble det hele til en knallbra intervalløkt, syrefest, balanse, kjerne og overarmstest for min del. Og jeg bare spør - Long-riggen - hvor mange klarte den? Og X-tauet??? Superkult hinder. Gleder meg til mange timer her mot våren - og Tim og Camilla - jeg utfordrer dere- blir det et FunRun2018 til sommeren????

KlemMari

 

IMG_6696.JPG
IMG_6662.JPG
FullSizeRender.jpg