OCR Norway

Burpee down!

Mari Weider

Godt nytt år alle sammen! Hadde dere en fin kveld igår? Og en deilig juleferie? Etter jobb hele romjulen har jeg og endelig fått litt julefri, og som vanlig er jeg en uforbederlig snorkhane når jeg endelig slapper av. Alt for sent oppe av sengen setter litt kjepper i hjulene for de planene som spinner i hodet, men det viktigste er vel å få satt ut i livet de planene som gjelder mest. Så igår måtte krøller og fint oppsatt hår vike for intervaller på mølle inne. For dere som måtte være bekymret, så kan dere slappe av - selvfølgelig er allerede hårete mål satt for 2018, og det betyr at det er forsåvidt ikke noe offseason og hvilehjem her igården. Om nøyaktig 2 måneder braker det løs og beina må få opp tempo og kroppen bygges sterk igjen. Noen coach som alle andre holder på med har jeg ikke råd til, men et finfint nytt løpeprogram skal følges de neste 8 ukene så får vi se. Igår ble det 6 x 1500 meters intervall, og jaggu satt den hardt i hodet ja. Men selvom farten ikke er til å skryte av så var det mestring å fullføre... garmin ga meg smekk på fingrene. For hardt...men vondt skal vondt fordrive. Og så lenge jeg tar der rolig en dag eller to nå, så er det lov!

IMG_6081.JPG

når mølleintervaller gir deg 12 km i banken!!! 

IMG_6085.PNG
IMG_6086.PNG

Første dagen i nye året bød på en herlig men «rykk tilbake til start» styrkeøkt med Supermann på Sats. Rygg sto på programmet, og Seff slengte vi på både skuldre og mage i tillegg. Og noen burpees for syns skyld ;) en burpee, en hangups osv...syyyyyre, men akkurat det jeg trenger! 

Nå er alt klart for å møte 2018, tung i ræva og svak i arma...men da kan det jo bare gå oppover! 

KlemMari

IMG_6278.PNG