OCR Norway

Stutt-tjukk og tung-i-ræva!

Mari Weider

Hahaha god morgen til dere! Endelig skinner sola igjen og det var jaggu digg! Jeg trenger litt mer sol og varme før vinteren kicket inn altså. 

Var som et ekte dovendyr idag tidlig og da jeg endelig fikk dratt meg ut av den varmen hulen min, fikk jeg flashback til dagen derpå i England...kroppen er helt mørbanket og jeg ble andpusten av å gå NED trappa. Hahaha tydelig at kroppen ikke er i nærheten av restituert etter helga. Igår ble det en rolig 7 km til jobb og det skulle være det...jeg bare glemte friidretten til jentene på kvelden og at øspøs regn er ganske stusselig kaldt. Resultatet ble to timer trening på kvelden med morgendagens helter bestående av bl a løping i skogen, styrke med div planke og mageøvelser, spenst i trapper og ikke minst 10 x 150 meter. Ja nå er ikke det mye å skryte av i den store sammenhengen, men fy flate...når man prøver å henge på den raskeste gasellen på laget. Mens jeg følte meg både stutt-tjukk og tung-i-ræva og kjempet hver meter på veien, løp hun på halv maskin foran meg og syntes det var like gøy å se treneren hive etter pusten. Dævver ass...men som Supermann sier "jeg hadde heller dødd enn å la de slå meg!" ...vel det kjennes ikke godt å bli slått av en 12 åring...men tilgjengjeld så er hun sykt god da ;)

Ha en herlig dag!

KlemMari

IMG_1370.JPG