OCR Norway

ALDRI igjen!

Mari Weider

Fy flate!!! Denne bloggen kunne fått mange overskrifter...jeg nevner

- 300 her og 300 der (og da snakker vi om burpees) 

- f*ens tømmerstokker

- THAT tyre

- Spartan family

Men det måtte bli ALDRI igjen! For idag kom siste brikken til endurance trifectaen på plass. Hurricane heat, Ultrabeast og den gjeveste av den gjeve - Hurricane heat 12 timer! Det sies at dette er den nesten hardeste testen til Spartan, fordi det er en blanding av så mange elementer! Som vanlig skal jeg ta dere med gjennom hele kvelden/natten/morgenen men for øyeblikket hopper vi fra fly til fly, møkkete og fæle, i håp om å komme oss hjem snart. Det er ikke en muskel i kroppen som ikke verker, og vi er nok rimelig ubrukelige imorgen tidlig.  

Men allerede nå smiler og ler vi, det var tider med grusomheter med blant annet all den tunge bæringen og Pt sessionen før start...OMG liksom!!!! Å være sterk og veltrent har fått en ny betydning. Og natt-testen individuelt satte stoppere for mange dessverre, supermann var megastressa for Dronninga si...men hallo...hun hadde da full kontroll og kom heseblesende i mål med hele 60 sek igjen av tidslimiten! Sykt rå følelse!!! Og belønningen...antagelig nesten 15 mins pause, godt krøllet sammen i høyet mens jeg hørte de andre banket ned gravstenene sine...ohhh ja dette skal dere få høre mer om!!!

KlemMari

IMG_1303.JPG
IMG_1298.JPG