OCR Norway

Spartan world championsship 2017

Mari Weider

Antagelig den hashtaggen jeg kommer til å bruke mest de neste dagene, og det eneste temaet jeg kommer til å snakke om. Endelig er avreisedagen her, alene for første gang på lenge. Sist jeg reiste alene på  et hinderløp langt avgårde var vel Toughest i London for 1,5 år siden. Men takket være Pablo, Tim og Alex ble turen Amazing. Og jeg forventer intet mindre av denne turen. Hallvard plukker meg opp (!) i San fransisco i 16 timer isj eller noe og imorgen henter vi Helle i Trukee (...) så er teamet samlet!!!

 

IMG_2027.JPG

Programmet er tight der borte og jeg skal bruke litt av tiden på flyet til å finne ut hva jeg skal få med meg, men håper jeg rekker en liten joggings rundt i området og bare for å titte og ta litt bilder til dere. Vil så gjerne dele hele denne opplevelsen med dere. Som sagt forventer jeg ingen topplassering denne gangen, men jeg forventer at jeg skal ha en av de råeste opplevelsene i hele mitt liv! 

IMG_2026.JPG

KlemMari

 

FullSizeRender.jpg