OCR Norway

OMG OMG OMG!!!

Mari Weider

Det ordner seg for snille piker, sier dem! Og jaggu må jeg si meg enig om dagen! Fortsatt knust innvendig fordi Marie ikke får reist med meg, men når man får tidenes beste erstatning med denne flotte dama, ja da er både team-løp søndag sikret og for ikke å snakke om et fantastisk reisefølge!

A0AF254F-746F-4967-AEFA-363D51E57CE4.JPG

Men enda bedre var det å våkne opp til denne nyheten: "Vi ønsker å sponse dere til Island!" Altså!!! Seriøst - har akkurat booket om hotellbilletten til en 4 manns leilighet i Reykavik, og fortalt jentene at i desember skal de på tur igjen med mamma og pappa til Island! Det blir hinderløp på lørdagen og sightseeing på mandagen med Den blå lagunen! Alt takket være snilleste Bakke AS! En lokal boligutvikler her på Romerike som har troa på oss og som ser utfordringen med å drive så stort som vi har gjort i år. Å få lov til å reise på tur med jentene våre betyr alt for oss og vi er så utrolig takknemlig!

5D6467DB-C247-4BC9-B85C-04DFE9B7BB6E.JPG

...og da må jeg jo selvfølgelig få dele litt for dem - er du på hus eller leilighetsjakt - er det faktisk årets store visningshelg hos de denne helgen:

visningshelg_1680x700_bbfe.png

Så ikveld skal det feires...vært helt gæern og kjøpt en cider til mor og en øl til far....haha lightvarianter seff til begge to ;) Og med en råflott tacomiddag så tar det helt av! Nei seriøst - skal ikke mye til for å glede et hinderløphjerte og tur med mine to hjerter er det beste som kunne skje oss <3

Ha en fantastisk helg folkens! Jeg har lagt ned siste innsats før Lake tahoe med 6 x bakkeintervaller i Marikollen og 10 x bakkespurt med 20 kg sandbagcarry og 10 burpees imellom! Boom - nå er det bare å surfe inn de siste dagene før avreise!

KlemMari

IMG_1911.JPG