OCR Norway

Høy på livet...

Mari Weider

...og stadig i full forvirring!

Jeg hadde så mange planer og så mange forhåpninger til det året her. Mye har blitt som jeg har håpet, mye har blitt mer enn jeg hadde drømt om - og andre ting har vært store skuffelser! Som blondine lærer man stadig hvordan virkeligheten egentlig er, og man blir vel bare sterkere og sterkere av å løpe inn i de berømte murveggene ;) Og man lærer hvem som er der og hvem som ikke er der.

Uansett - nå har vi valgt å være klin gæerne i år - og får stå for det. Igår på sats fikk jeg virkelig kred for reisen vår gjennom dette året, av og til må man bare gripe det livet byr på av muligheter, noe kan man gjøre om igjen og noe kommer kanskje aldri tilbake igjen.

Og nettopp derfor er det litt irriterende at jeg fortsatt famler og surrer rundt i blinde. Hadde jeg hatt mulighet skulle jeg gjerne ha hatt noen som fortalte meg nøyaktig hva jeg skal gjøre og når jeg skal gjøre det.

"Du kan ikke hvile deg iform..."

"Du kan ikke spisse formen på en uke..."

"Du må ikke løpe hardt..."

"Rolig skal være rolig og hardt skal være skikkelig hardt..."

"Rolige intervaller vs harde intervaller"

"intervaller vs ikke intervaller"

"Langkjøring, hvor langt, hvor fort, hvor sakte..:"

Gahhhh jaggu ikke rart en stakkar blir forvirra...

Så - etter å ha vært "flink pike" i 3 dager nå og kun trent lett styrke med full fokus på grep og skuklderrehab, måtte jeg bare på mølla en tur i går. Rolige intervaller var planen, ,ble ikke det vøt...6 x 1 km drag i sone 4 (og litt i sone 5) ga meg en skikkelig runners high boost på vei til nattevakt, 38 timers restitusjon (innafor til fredagens økt) - og sikkert flere som tenker "Så dum du er, sånn skal det ikke gjøres!" Men jeg må bare gjøre litt som jeg føler for også, er så deilig å få litt fart i beina igjen...og om det er en fattig trøst så ser jeg de beste av de beste fortsatt er på intervaller, dog holder de seg i bakkene nå, så fredagens økt blir i Marikollen! Plan - 6 bakkedrag + 4 drag med sandbag.

Tren på det du skal gjøre...det har nå resultert i tidenes lapskaustrening for min del, ikke god på noe, men heller en helt avarage allrounder. Og vet dere - jeg kan leve med det! Jeg kan aldri vinne blant de beste uansett, bare det å få være del av moroa er godt nok for meg...godt nok...et begrep jeg kan lære meg å leve med!

KlemMari

IMG_1847.JPG