OCR Norway

All those feelings!

Mari Weider

Altså...det er fortsatt endel post-race adrenalin igjen i kroppen min. Løpet på lørdag er kanskje både det hardeste jeg har gjort noen gang, men samtidig det råeste! Høyden gjorde løpet blodhardt, men utsikten var helt priceless! Jeg har aldri vært på andre alpinsteder enn i Norge, og virkelig....å få lov å løpe i de omgivelsene vi gjorde gjør meg enda mer ydmyk! Dog er nok samtlige av de andre enige i at jeg ikke løp hardt nok når jeg tok meg tid til å nyte...men seriøst - man kan ikke være i sånne omgivelser uten å nyte!

IMG_1806.JPG
IMG_1799.JPG

Nå er jeg litt usikker på om sommerfuglene mine i magen kun er post-race...det er nemlig ikke fritt for at det flagrer endel pre-race fugler i magen min vedrørende Lake Tahoe! Den turen blir kanskje noe av det råeste jeg noengang kommer til å oppleve. En drøm som går i oppfyllelse, og ikke nok med det - i tillegg til å få løpe Spartan VM driver jeg og jonglerer med "atletpakke" og "VIP-pakke". Ikke aner jeg forskjellen, så prøver desperat å finne ut av det. Hehe gøy blir det garantert uansett. Programmet torsdag og fredag innebærer bl a trening, mingling og foredrag med Spartan pro atletene - og at de er mine store forbilder er ikke noe å nekte for!!!

IMG_1765.PNG

Nå gjelder det bare å balansere trening og hvile så kroppen er så godt forberedt den bare kan være! 

KlemMari

FullSizeRender.jpg

Når Supermann må være hjemme er det godt å ha selskap av denne snuppa...bare stakkars de som skal sitte 14 timer på fly med oss...og ikke minst Hallvard som har sagt ja til å henge med oss ;)