OCR Norway

Generalprøve godkjent! #spartaneuropeanchampionship2017

Mari Weider

Tilbake i baksete på bilen vår på vei tilbake til Barcelona. Sol fra blå himmel i sterk kontrast til fredagens tur opp til Andorra. Regn, grå himmel og lave skyer var det eneste vi så, og på tross av godt humør i bilen var ihvertfall jeg litt skuffet med tanke på å løpe i så dårlig vær. På vei opp toppet det hele seg med diverse videoer med verste snøværet på toppen og hindre som var dekket med snø!!!

IMG_1567.JPG

Helt krise faktisk! Ser bare burpeene regne på! Gahhh...

MEN! Vel fremme i Andorra, litt (!) knot med å finne frem til hotellet, innsjekkingen var et helt blogginnlegg for seg selv (forsåvidt hele Andorra er en historie for seg selv!) sto mat på tapeten. Ikke noe kulinarisk opplevelse akkurat, men vi fikk ihvertfall karb nok for resten av helgen. Såvidt vi fikk audiens på restauranten siden det praktiseres siesta i denne byen, og med 6 norske hinderløpere på besøk ble siestaen til en fiesta! Herregud de må jo ha trodd vi var gale! Idet vi forlater restauranten er det forsåvidt litt halleluja stemning hos kelnerne...enten var de glad for å bli kvitt oss, eller gledet de seg til å ta siesta...i hawaiishorts...og hvit shorte!

Vi fortsatte ferden til sentrum av Encamp for å få elitebriefen og hente nummer. Kl 1830 skulle det begynne og kl 1825 var det ferdig....haha godt vi fikk med oss siste 5 minuttene da, og hadde mer tid til å mingle, ta bilder og ikke minst unne oss en sneakpeak av banen. Været var nemlig snudd fra grått til flott, og med sol fra blå himmel og med hvite fjelltopper frydet vi oss, og løp rundt som noen små drittunger på eventområdet! Herregud så flott, for en natur - og her skulle vi få lov til å løpe imorgen....wow altså...bare wow!!!

 

IMG_1583.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_1650.JPG
IMG_1683.JPG

Som dere har skjønt av statusene og livesendingene mine så er jeg superhappy! Dette er ikke et løp jeg forventer noe stort av ifht egne prestasjoner, men et løp jeg er stolt av å få være med på, og ikke minst som jeg bruker til en oppkjøring mot helgen om to uker. Å løpe i 2000 meters høyde var en helt ny opplevelse, det var seriøst som å løpe med betongklosser på beina, men likevel - det var likt for alle, oppoverbakker var det ingen som løp opp, og da måtte jobben gjøres i nedoverbakkene og de få bortoverstrekkene som var. 

Resultat, 25 plass av 56 jenter'isj. Godt fornøyd og generalprøve godkjent! 

skal ta dere gjennom hele løypa når jeg kommer frem til en PC ;) 

KlemMari

IMG_1679.JPG