OCR Norway

Generalprøve #spartaneurochamps2017

Mari Weider

Roadtripen er endelig igang. #roadtoandorra er hashtaggen "alle" bruker om dagen, og for oss er dette det største! For mange er OCRWC i Canada årets høydepunkt, og for all del, blir helt rått å ta del i det sirkuset også. Men for oss ihuga Spartan-løpere er det Spartan mesterskapene som gjelder.  

Igår fikk jeg spørsmål om jeg hadde trent på dette...dette er altså løping i 2600 meters høyde....neh...hvordan skulle jeg fått til det, jeg har ikke høydetrening og grepet er så som så, og i snø og kulde blir det nok endel burpees. Men uansett blir spartan eurochamps en god generalprøve på hvor god/dårlig formen er ifht Spartan world championsship i Lake tahoe om to uker! Der er høyden over 3000 meter og med noen av de mest avanserte hindre spartan kan trylle sammen. Men uansett er det kuleste der å få stå på startstreken med absolutt verdens beste jenter innen sporten, mine helter for forbilder, de råeste av de råe...og meg! Fy flate det blir en opplevelse!

Men nå først - Andorra! Med creme de la creme av Norges hinderløpere <3

KlemMari

ps...og dere -  om det er dekning...er dere gira på livesending fra Grau Roig eller? Vurderer seriøst å putte mobilen i vesten og oppdatere dere underveis!

 

IMG_1551.JPG