OCR Norway

F*en DIGG!!!

Mari Weider

Mens alle (!) andre spisser løpeformen sin i fjellheimen og dingler rundt, har jeg hatt tidenes mest latterlige smørjesesong. Jeg har bedt om det selv, er umulig å  være god i alt, ja om man ikke er Wonderboy da, og på toppen av det hele drepte Agoge det som måtte være igjen av selvtillit. Det var som å gå på tryne, løpe rett inn i en fjellvegg...eller enda verre, bli hengende død på spinning wheels. 

Den siste tiden har vært brukt til selvransakelse og tapre forsøk på å få igjen noe selvtillit før de kanskje viktigste løpene i hele mitt liv! Løping i fjellene kan jeg bare se langt etter, bakkeintervaller har jeg ikke hatt tid til, men idag sanket jeg inn en solid poengskår til på kampen om å vinne Årets-dårligste-mamma-pris og dro til Bjarte. Forlot jentene sammen med Vaiana og en god frokost, og cruiset ned til Farm ninja challenge. Jeg måtte bare bruke muligheten idag til å øve på litt hindre! Og for en dag det ble!  

 

IMG_1478.PNG

vi var ikke så mange der, men det gjorde ikke noe. Jeg kjørte mitt eget løp og fokuserte på det jeg trengte å trene på - grep, spenst og mer grep. Trengte å kjenne litt på beina og så tok 3 runder ut i skogen. Skogen til Bjarte er så utrolig digg å løpe i...og hva har vi der?! Jo den råskumle sternumcheckern som jeg har vært uvenner med i hele år! Og vet dere - plutselig satt den bare! Jeg ble hengende et øyeblikk mens jeg prøvde å skjønne hva som hadde skjedd. På runde nr to visste jeg ikke om jeg skulle tørre, tenk om jeg ikke klarte det igjen...men den satt. Ikke bare to ganger, men 3 og 4 og 5 og 6 ganger!!! Er forbannelsen brutt?? Er julegrisen på høstferie??

IMG_1480.PNG

Ikke så elegant, men hvem bryr seg!! 

Vel tilbake på låven var det godstemning i den lille gjengen som var der og det ble både ledd og tullet, og etter div ganger i roman rings, flyttet vi oss til spinning wheels. Klarte jeg ikke forrige gang vi var her....men plutselig fikk jeg tak her og! Også her måtte jeg ta den flere ganger for å dobbeltsjekke at det ikke bare var flaks! 

 

IMG_1477.PNG

Enda gjenstår en lang vei til jeg er klar til OCR world championsship, men dagen idag var ihvertfall enda en liten Boost til selvtilliten min! 

KlemMari

IMG_1481.PNG

...når man tar video av seg selv og analyserer den bilde for bilde så ser man hva man gjør feil...