OCR Norway

Kjennes ut som en evighet siden...

Mari Weider

Seriøst....går snart på veggen! Det kjennes ut som en evighet siden jeg har gjort et vettugt treningsslag. Ikke har jeg løpt ordentlig, ikke har jeg trent noe vekter og det eneste jeg gjør er å jobbe, prøve å spise og slumre. Jaggu sa jeg herlig oppkjøring til Agoge! Bahhhh årets store mål, og jeg føler meg svakere og mer utrent enn noengang. 

Heldigvis har jeg nogenlunde oppegående hjerne og jeg legger merke til at andre rundt meg som har kjørt ultrabeast også er litt ute og "sykler" om dagen...noen er syke som meg, andre har hatt feber og resten er bare generelt utmattede. Når jeg i tillegg får høre fra forstå-seg-påere at det er lovelig tight mellom disse konkurransene så slår jeg meg til ro med det! Og tross alt...jeg har kjørt en fin sone 1 økt, en rolig intervalløkt, hatt 3 hikingøkter i skogen - ikke så lange men dog - og har lært meg knutene mine! 

Utover det er det jo nesten en fulltidsjobb å få den berømte lista i mål! Er enda ikke helt der, men det dumper ned pakker hver dag nå, og ting samles sakte men sikkert. Blir spennende å se når jeg kommer hjem idag hva som venter på meg i posten! Og så får jeg bare krysse fingrene for at kroppen har lyst til å bli med meg på  en rolig løpeøkt i skogen ikveld - hoftekammene mine er ihvertfall takknemlig for en pause fra belteremmene på sekken min ;)

KlemMari

IMG_8442.JPG