OCR Norway

Hva i huleste...

Mari Weider

Arghhhh avreise Birmingham om et drøyt døgn og jeg har seriøst ikke pakket en sokk!!! I god tid før agoge var hele stuebordet dekket av stæsj...nå er det kun fullt av vester og stæsj som skal til Kollen på lørdag. Yr.no sier sol og pent vær her i Oslo...forsåvidt det samme på Marston lodge, men istedet for å kose oss i sola med gøy hinder skal vi altså styre rundt i 12 timer, ta burpees, løpe med tung sekk og sikkert få masse mer kjeft. Kjenner at denne perfekte deltaen bør få en ny wedge etter denne helgen, for jeg tviler på at jeg gjør dette igjen. Men i det minste skal jeg få møte noen gode venner igjen, og forhåpentlig komme på lag med noen vettuge mennesker. Dog frykter jeg at jeg blir hemskoen...preppet sekken min igår med 8 kgs sandposer...og Gud hjelpes det er tungt altså. Håper i første omgang at sekken min tåler vekta. Kjøpte den jo billig og tviler egentlig på at den er solid nok... Og så håper jeg beina og ryggen holder. Jenter skal ha minimum 7 kg i sekken + utstyr + drikke + mat = minst 12 kg. Gutta stakkar skal ha minimum 11 kg + resten = alt for mye!!! Bahhh hører dere hvor mye jeg gleder meg!!!

 

IMG_0385.JPG

Trowback til Agoge og "moroa" før start. Aner ikke hva jeg skal ha på engang...holder en knapp på onepiecen til Skins av thermal....men...ja styr når man skal...hrmmm. Alternativ blir en vanlig A400, må ihvertfall ha noe som sitter på. Tviler på at jeg har hender ledig til å dra buksespetakkelet opp når det sklir ned.... 

Jaja - uansett - ha en deilig dag. Blir spennende å se hvordan mila hjem idag går;) 

KlemMari

IMG_0409.JPG

Hvordan navigere med sekk som veier haugevis av kilo for mye ;)