OCR Norway

Teamet mitt!!!

Mari Weider

Wow for en helg vi har hatt!! Og for et team. Jeg har vel aldri opplevd teamet slik jeg har gjort i helgen. Grefsenkollen viste seg frem fra sin beste side og sammen med hindrene til x-run i sort/hvit/oransj var alt lagt til rette for en folkefest! Og det var akkurat det det ble. 

IMG_0902.JPG

Bare for å gi x-run akkurat den kred'en de fortjener - TUSEN TAKK!! Dere leverer til de grader om igjen og om igjen hvert eneste år, og vi er så utrolig takknemlig!!! 

Men - nå handler det om teamet. For jeg vet ikke hva som skjedde i helgen, men det var som om teamet var klistret sammen til et ekstremt samhold. Vi har alltid heiet på hverandre før, men i helgen var det smil, latter og tårer, og hver gang noen fra teamet kom inn til runding var det som en hvit masse beveget seg rundt nede på sletta. Folk ble fulgt rundt på hindrene, heiet frem og fulgt i mål. Jeg kjente selv på det da jeg løp. Løpet for min del var ekstremt hardt og jeg løp med tunellsyn, men tross det trengte stemmene gjennom, Lillian, Tonje, Monica og Vibeke, stemmene deres ga meg styrke og vinger. Takket være dere kom jeg meg over rampen og videre ut i løypa, fra å nesten være på gråten kom smilet frem og fulgte meg ut på neste runde. 

IMG_0554.JPG

Søndagen var det barneløp....og med over 100 gale barn høyt og lavt trengs det hjelp. Og igjen viser teamet seg fra sin beste side - uten et kny og uten å måtte be om det fordelte de hvite vestene seg mellom rampa, monkeybaren, skråtaket og de høye veggene. Barna sto i fokus og sikkerheten like så. Jeg elsker å se dette samholdet som gjør oss så utrolig sterke og unike. Tusen tusen takk alle sammen for at dere gjorde helgen så spesiell. 

IMG_0782.JPG

Jeg må også få lov å klippe inn en tekstmelding jeg fikk igår på  vei hjem. Den fikk frem tårer i øynene mine og var så utrolig tatt på kornet etter denne helgen:

"Hei

Jeg hadde litt lyst til å fortelle deg hva jeg har tenkt i det siste, som du muligens har tenkt på (men som jeg mistenker at du ikke har tid til å fundere så mye over)

Det fantastiske laget du har skapt- Team OCR Norway- har blitt et fantastisk idrettslag med et samhold som jeg ikke har sett noe annet sted.  Og jeg har lett etter ”min” sport og ”mitt” idrettslag en stund. Jeg har noen venner som ikke driver med OCR, og hun ene som driver med det bor langt unna Oslo og kan ikke være med HVER helg. Før jeg ble med i teamet følte jeg meg litt lost på slike løp de gangene jeg løp alene, men så fort vesten kom på ble jeg kjent med masse flotte mennesker og fikk heiarop, brede smil, støtte og highfives fra ukjente i løypene. På The Beast forrige uke reiste jeg i utgangspunktet alene. Allerede på ferjekaien surra det rundt mange med like jakker, alle like interesserte i å hilse på dem de ikke hadde møtt før. Plutselig var man ikke alene lenger. Og senest på  X-run fikk vi se teamet på sitt aller beste, hvor flere ble så rørt at de begynte å gråte. Det er inspirerende og flott på så mange måter!  Jeg har møtt folk fra teamet på allslags løp- til og med på Svalbard. Det blir arrangert felles treninger på initiativ fra medlemmer i teamet og carpools til treninger og løp. Nå skal jeg til Spartan i Amsterdam- uten å egentlig kjenne noen. Det har vist seg at vi er flere som gjør det samme- vipps så er man ikke alene likevel. I november skal jeg på løp i England, da er jeg helt alene og sannsynligvis eneste medlem som skal løpe. Sist jeg var der fikk jeg masse oppmerksomhet på grunn av vesten, - så jeg er ikke bekymret for løpsdagen i det hele tatt. Alt dette hadde ikke vært mulig om ikke Team OCR Norway hadde eksistert. I beskrivelsen av teamet på nettsiden har du beskrevet et ønske om et inkluderende idrettslag, hvor du alltid vil finne noen å reise med/ løpe med/trene med osv. Vet du hva? Du har naila det! Det er en usedvanlig flott gjeng som bærer vestene og klærne med teamlogoene. Jeg tror ikke det  finnes idrettslag som kan sammenlignes med det du har stelt istand. Du har garantert lagt ufattelig mange timer med frivillig arbeid i teamet, og jeg håper du er jævlig stolt og tar deg tid til å se ordentlig på hva du har skapt innimellom. Jeg er stolt av å være medlem og jeg gleder meg til å se fortsettelsen på Team OCR Norway. Gratulerer med verdens beste team!"

 

IMG_0556.JPG

Dette bildet her er symbolet på teamet vårt, ingen skal gi opp, vi har humor og vi støtter hverandre!!! Uansett hva! 

KlemMari

 

IMG_0551.JPG