OCR Norway

Hvis du leser dette...

Mari Weider

...er jeg enda ute og vandrer på det skotske høyland (heter det det??). For de av dere som er interessert i geografi og slikt er vi altså på Isle of skye. Jeg er så lei meg for at jeg ikke får tatt så mange bilder som jeg kunne tenke meg, men kanskje vi får smugle opp mobilen og knipse litt innimellom. Vi befinner oss på den sydlige delen av skye og skal forhåpentlig prøve oss på de to fjelltoppene som befinner seg her the Black cuillin og the red cuillin. Visstnok skal the Black Cuillin være en skikkelig råtass så blir spennende å se om vi får lov å prøve oss på den toppen.

 

E99DFFCA-5AD9-4E2C-B3FC-5B951998FE61.JPG

Bikini er dessverre ikke på pakkelisten, men at vi skal dyppe oss i disse er det heller ingen tvil om... 

7C4F829D-676B-4CA4-B3BB-38B71CBC0F8D.JPG

The fairy pools <3

Vi har nå vært ute i ca 48 timer snart og regner med å være ferdig søndag ettermiddag. Natten i natt blir et helvete regner jeg med så blir spennende hva jeg har å melde imorgen. 

KlemMari

IMG_0080.JPG