OCR Norway

Let the games begin!

Mari Weider

Kl 17 imorgen skal vi møte "event ready" på et senter i Portree på Isle of Skye. Vi vil få en breafing før vi blir testet på mandatory skills...goddam! Eksamen ass!!! Det jeg vet vi skal kunne er kart og kompass...bah...4 knuter...litt kontroll her...ja og så vet jeg ikke mer. Kanskje Warrior ethos som blir terpet på alle disse endurance eventene til Spartan. Kjenner nervene er på lur...men på den annen side, sekken er pakket, Supermann har forsøkt å lære meg kart (og kompass), knutene er knytt utallige ganger...selv i proseccorus i går kveld! Det er ikke så mye mer å få gjort nå, blir vel litt knyting på Shiphol når vi mellomlander nå, og styrtlæring av kart og kompass imorgen tidlig....så får det gå som det går!

 

IMG_0027.JPG

KlemMari

 

IMG_0020.JPG