OCR Norway

Når Norges beste hinderløper skal kåres...

Mari Weider

Ja rent uoffisielt altså, men likevel ganske så validerbart tror jeg! Søndag kl 1050 braker det nemlig løs med elitekonkurranse på Farm ninja challenge hos Bjarte. Han har samlet sammen 4 av de beste løperne vi har i Norge. Dog er det et par navn jeg savner der, Trond Vognild og Simon Løvås. Begge to har dessverre vært litt fraværende i år. Og selvfølgelig burde Robin Amundsen stått der, men han tipper jeg kommer og krever revansje i 2018.  Så med Kim Bråthen, Kilian Habringer, Johan Ingemarsson og Tommy Kvakkestad Nordvang på startstreken blir det et rotterace! Fy søren da jeg hørte Bjarte fortelle om det var jeg ikke i tvil! Selvfølgelig må Dronninha være der - og om noen skulle være i tvil - ja det blir livesending på face for dere som ikke kommer!

 

Gutta krutt i Malmø!   Så kommer dagens challenge! Hvem vinner??? Tør dere gjette?   Bjarte har spurt meg hvem jeg tror vinner - og herregud det er vanskelig!    Kim er jo helt suveren. Han er en maskin i løypa, han er rask, teknisk god og holder jevnt over et høyt nivå, en 5.plass overfall på Toughestrankingen kommer på ingen måte dalende ned fra sky! Den gjør man seg fortjent til!  Johan er også helt rå! Han har en helt vanvittig treningsmengde og konkurranser i år. Han spenner seg fra Strong viking til toughestløp og viser sin allsidighet der. Topper det hele med å gruse på ultrabeasten i Skottland med 50 km og 3600 høydemeter! Altså...ord blir fattige!  Kilian, jeg er veldig fan av Kilian altså! Han kom som en slegge inn fra høyre på Toughest København i fjor med en 10.plass, og beviser igjen og igjen at han er en dark horse som hører hjemme i eliten. Kilian fighter for en pallplass overfall på Tough viking og ligger pr idag på en 2.plass! Når Kilian har en god dag...ja da bør folk passe seg!   Tommy Kvakkestad Nordvang...ja her er jeg blank! Men jeg gleder meg til å lære han å kjenne! Bjarte sier han er helt rå på hindrene og har en meget bra løypetid på Farm ninja!  Vi får se da om han kan gi de tre andre noe å tenke på!  Hva skal gutta gjennom? For de av dere som ikke har vært hos Bjarte så kan jeg røpe en heftig Løperunde i skogen de skal gjennom en del ganger - husker ikke helt nøyaktig hvor mange - og kombinert med alle de råeste hindrene, fastlanesene og vanlig hinder fra Toughest, i tillegg til utvalgte hinder som Stairway to heaven fra EM og VM, rampe, og en egenkomponert multirigg...ja vi tilskuerne skal få kost oss masse kan heng love!  så...hvem tror du vinner? Vi kjører konkurranse!   KlemMari

Gutta krutt i Malmø! 

Så kommer dagens challenge! Hvem vinner??? Tør dere gjette? 

Bjarte har spurt meg hvem jeg tror vinner - og herregud det er vanskelig!  

Kim er jo helt suveren. Han er en maskin i løypa, han er rask, teknisk god og holder jevnt over et høyt nivå, en 5.plass overfall på Toughestrankingen kommer på ingen måte dalende ned fra sky! Den gjør man seg fortjent til!

Johan er også helt rå! Han har en helt vanvittig treningsmengde og konkurranser i år. Han spenner seg fra Strong viking til toughestløp og viser sin allsidighet der. Topper det hele med å gruse på ultrabeasten i Skottland med 50 km og 3600 høydemeter! Altså...ord blir fattige!

Kilian, jeg er veldig fan av Kilian altså! Han kom som en slegge inn fra høyre på Toughest København i fjor med en 10.plass, og beviser igjen og igjen at han er en dark horse som hører hjemme i eliten. Kilian fighter for en pallplass overfall på Tough viking og ligger pr idag på en 2.plass! Når Kilian har en god dag...ja da bør folk passe seg! 

Tommy Kvakkestad Nordvang...ja her er jeg blank! Men jeg gleder meg til å lære han å kjenne! Bjarte sier han er helt rå på hindrene og har en meget bra løypetid på Farm ninja!  Vi får se da om han kan gi de tre andre noe å tenke på!

Hva skal gutta gjennom? For de av dere som ikke har vært hos Bjarte så kan jeg røpe en heftig Løperunde i skogen de skal gjennom en del ganger - husker ikke helt nøyaktig hvor mange - og kombinert med alle de råeste hindrene, fastlanesene og vanlig hinder fra Toughest, i tillegg til utvalgte hinder som Stairway to heaven fra EM og VM, rampe, og en egenkomponert multirigg...ja vi tilskuerne skal få kost oss masse kan heng love!

så...hvem tror du vinner? Vi kjører konkurranse! 

KlemMari

IMG_8641.JPG