OCR Norway

Easy breazy sommerlek

Mari Weider

De av dere som kjenner meg vet hvordan lysten til å løpe meg en tur igår i skogene på Larkollen rev i meg. Men etter nesten en uke på sofaen, var jeg usikker på om det var noen god ide...og i tillegg må jeg begynne å bære rundt på denne fine sekken min. Dessverre er det en kettlebell (dog sandfyll, men likevel..) i bånn, så komforten er på ingen måte der og jeg får et alt for hardt press på korsryggen. Men jeg får likevel en følelse av hvordan 60 timer på Skye vil bli og kroppen min får en mulighet til å venne seg til (er det i det hele tatt mulig??) sekken. Ja så skal den vel gåes inn osv som alt annet utstyr. Derfor vant fornuften og jeg la ut på vandring med sekk og turstøvler i de store skoger helt alene.

IMG_8241.JPG

Jeg husker turen opp til utkikkstårnet som ganske lang og tidvis utfordrene, og måtte le da jeg kom på toppen, jepp 1.9 km. Wohoooo - det var turen sin det ;) Altså - lenge siden jeg har gått den, og hukommelsen er som vanlig helt på bærtur. Det beste med å gå tur er at man faktisk også kan ta seg tid til bærplukking. Naiv og blond som jeg er, håper jeg det blir tid til å nyte litt utsikt også på Isle of Skye, ikke bare stresse rundt å bli ropt på. Men vi får se da. Min store sorg er at kamera nå er tatt ut av listen over tillatt utstyr...har lov å ha med mobil, men kun til emergency only!

IMG_8283.JPG

Vel tilbake på hytta hadde jeg tid til litt lek med Karoline, og en enkel styrkeøkt jeg fant inne på Spartan sine egne sider. Skulle egentlig gjentas x 10, men jeg startet med x 5 så får jeg heller klappe meg på skuldrene fordi jeg var flink til å ta det med ro:

- burpees med sidehopp x 10

- knebøy med push-press x 10

IMG_8344.JPG

Superenkelt som passer meg glimrende og likevel får hele kroppen kjørt seg. Brukte min Formel-T 8 kgs kettlebell og burde seff enten ha brukt 12 kgs'en eller 18 kgs'en. Og jeg kommer til det altså. Bare bær over med meg litt.

IMG_8407.JPG

Siden jeg rett og slett ikke hadde ro i ræva, ei heller klarer å få hodet mitt til å skjønne noe annet enn at jeg må trene nå frem mot alle konkurransene jeg skal, så ble det en liten kjapp økt på sats før nattevakt og, dessverre amputert etter et shoppinghavari på Jula, i desperat forsøk på å finne økser og overlevelseskniver og andre ting jeg ikke aner hva er....bahhh frustrasjonen fikk utløp på 5 x 5 minutters intervaller i rolig tempo på mølla. Pulsbeltet lå seff igjen hjemme, så jeg håper jeg klarte å holde økta rolig nok ;)

Idag venter en rolig langkjøring på meg et sted...hvor har jeg ikke helt bestemt meg. Noen andre som skal ut og lufte hodet?

KlemMari

IMG_8364.JPG