OCR Norway

Husmorferie #spartanworldchampionsship

Mari Weider

Jeg har ALDRI vært på husmorferie før. Jeg vet mange reiser på det for å få en pause fra hverdagen...vel jaggu du kan vi vel kanskje kalle dette for en liten husmorferie og. Men i motsetning til andre pakker ikke jeg bikini og go'boka, og erstatter det med kompresjonstøy og terrengsko! 

 

IMG_6492.JPG

I slutten av september stikker altså Marie kloster og jeg på tur igjen!!! Digger den jenta og 14 timer i fly til San Fransisco med henne blir barnemat - verre blir det vel for Hallvard som møter oss der og må sitte 4 timer i bil med oss. Sammen skal vi løpe Spartan world championsship på lørdagen og på søndag representer vi Norge sammen og løper lag!!! Sykeste husmorferien!!! At jeg i tillegg er invitert til VIP event med selveste Joe de Sena og kommer til å møte stjerner som Amelia Boone og Fay Stenning gjør det hele bare helt absurd!!! 

IMG_6676.JPG

Og som om ikke dette er nok - VM i Canada har kun vært en drøm til nå, og en ting er lørdagen der jeg står på startstreken med Helle og Kristin, men søndagen blir hakket råere - å starte team med Supermann og Helle blir bare så rått. Tror vi kommer til å  være et bra team! Må bare finne ut hvem av Supermann og jeg som er sterk vs løpsgod ;)

IMG_2502.JPG

Blir sykeste høsten - og har du lyst til å støtte oss på veien eller kjenner noen som vil være sponsorer for oss? 

 

https://www.sponsor.me/mari

 

Varm klem fra Mari  

 

IMG_6494.JPG