OCR Norway

Nye eventyr!!!

Mari Weider

Altså...OMG liksom! Denne frøkna er ikke så veldig vant med luksus og derfor er det lett å bli starstruck! Og når vi ble invitert til å overnatte på den "lille" båten til Sarah, var det ikke nei i vår munn. Planen er å komme seg ut på sjøen, legge til doningen i Sarahs ynglingsbay og så bare chille'n der. Helt perfekt plan spør du meg, sol, bad og kos på dagen og sangria og kortspill på kvelden - og antagelig den beste natten på hele ferien i deilige lugarer! 

 

IMG_5749.JPG

Haha ikke lett å få organisert alle til det "perfekte" bildet :) 

Ellers klarte jeg med mye møye å få dratt meg ut av senga idag. Skikkelig vondt i vilja, men det endte med 5 x 4 mins bakkeintervaller - sykt hardt i varmen!! Avsluttet økten med sirkelen min med squats - stående enarms roing - skulderpress + skulderrehab og tilslutt mage + forsiktige push-ups. Kjenner at skulderen fortsatt ikke er fan av push-ups, men ved å fiksere armene ved å ta push-ups på manualer gikk det forbausende bra. Beinhardt da når man ikke har gjort dette på laaaang tid! Men man må begynne et sted ikke sant!

 

IMG_6164.JPG

Aight da setter vi straks sjøbein igjen! 

Smask til dere alle ;) 

IMG_5810.JPG