OCR Norway

Agoge 006

Mari Weider

God morgen!

Let the games begin! På fredag ble alt plutselig veldig virkelig. Jeg begynte så smått å få hodet litt over den horisontale linjen jeg nå har holdt en ukes tid, og da plutselig den endelige (handle)listen til Agoge ble sluppet - ja da ble alt litt mer virkelig. Det er nå under 3 uker igjen til årets største mål for Supermann og meg. Jeg er vettaskremt og gleder meg som en unge! 

Utifra listen kan vi tenke oss til at det blir lange hikingavstander og kanskje klatring/rapellering? Vi har ihvertfall fått beskjed om å lære oss noen knuter og kartnavigering over lange avstander. Med andre ord...blondi got a problem! Hahaha jeg er elendig på navigering, men med tanke på aktiviteten i gruppa nå så blir det vel mange med sterke og tydelige meninger....ja og mye testosteron! Hahaha - kan bli interessant. Er ihvertfall fornøyd med at jeg klarte å knyte meg gjennom de 4 knutene vi skal kunne! 

IMG_8155.JPG

Uken forøvrig har vært preget av diverse vinkler fra sofaen, folk sier det er bra, jeg har fått hvilt....jepp det har jeg, men nå er jeg lei! Jeg orker ikke hvile mer, orker ikke tenke mer - nå vil jeg igang med siste finish før årets store utfordring! 

 

FullSizeRender.jpg

KlemMari

IMG_8112.JPG