OCR Norway

Når mor og far er utsultet...

Mari Weider

...på trening... 

Ja da er det digg å bo på et hotell der man blir dratt ut av solsengen, mer eller mindre bokstavlig talt. Her skal alle aktiviseres, store som små. Og på tross av hinsides varmegrader idag sier aldri Supermann og OCRqueen neitakk til en treningsøkt. Og så latterlig enkelt det kan gjøres: 

3 runder med følgende: 

- sit-ups

- push-ups

- planke

- mountainclimbers

- jumpsquat

- hoppende utfall

- "sykling"/skrå situps

- benhev

Ja dere skjønner sikkert at vi snakker om sirkeltrening nå, første runde 45/15, andre runde 30/15 og siste runde 20/15. Latterlig enkelt som sagt, men jaggu følte jeg meg mye bedre da jeg la meg ned på solsengen etterpå. Så legger vi på noen chins og 16 km rolig langkjøring på morgenen så ble det vel en ganske så anstendig treningsdag i sola ;) 

IMG_4954.JPG

KlemMari

 

IMG_5892.JPG