OCR Norway

Berg og dalbane

Mari Weider

Gooood morgen. 

...eller herregud så tidlig! Jeg vet nesten ikke om jeg sover eller er våken...jeg tror ihvertfall alt tøyet og utstyret mitt er på. Håper jeg... 

Takket være Johan kom vi oss ut på banen allerede igår og fikk hentet nummerlapper og satt opp teltet til jentene så det var helt fantastisk! Og enda bedre - ALLE var der, Aaron, Dashee, Aish, Karl, Nav, Steve og mange mange fler. Masse klemmer og smilet mitt gikk vel ca 3 ganger rundt. Igjen...følelsen av å komme hjem til kjære venner er helt enorm. Så mange fine mennesker. 

IMG_7617.JPG

Men likevel...følelsen av å sitte på en Berg og dalbane..jeg kjente den velkjente klumpen i magen igår, de engelske jentene "Your gonna smash it!" Monica "jeg har sånn troa på deg!" ....mens jeg er mer sånn "å fy fa...hva i all verden er det jeg driver med???" Jeg burde ha løpt mye mye mer, jeg burde vært sterkere, jeg burde hatt bedre grep...jeg burde burde burde... 

Men nå er vi ihvertfall på  vei, og jeg håper jeg stolt kan vise dere en medalje etterpå!

KlemMari

IMG_7598.JPG

little trip down memory lane her...