OCR Norway

Another world

Mari Weider

God morgen!  

Sitter og venter på Supermann med Verdens beste og skal bestige en ikke så høy topp idag..men sikkert høy nok i varmen her. Belønningen er en strand som ifølge Supermann er hlt magisk, og magisk er godt nok for meg!

IMG_5467.JPG

Magisk er ikke engang dekkende nok for opplevelsene våre de to siste dagene. Vi har fått lov til å opplevet Mallorca fra sjøen, på en helt vanvittig magisk båt...eller båt og båt fru Blom. En båt vi ikke engang noensinne hadde drømt om at vi skulle fått satt våre ben på. Helt utrolig opplevelse og vi er så takknemlige. Og når muligheten kanskje åpner seg for en helaften her med overnatting - ja da må jeg bare klype megselv i armen! 

IMG_5466.JPG

Det kom tilogmed en Enhjørning flyvende forbi som vi fikk æren av å hilse på <3

IMG_5214.JPG
IMG_5385.JPG
IMG_5307.JPG
IMG_5191.JPG
IMG_5201.JPG

Som dere ser...vanskelig å beskrive dette <3

KlemMari

IMG_5465.JPG

woopsie ;)