OCR Norway

100 % motivert...

Mari Weider

 ...men akk så lat! Eller...som jeg sa til Supermann - Det kjennes ut som 3 lastebiler har kjørt over meg, og så rygget over meg da jeg sto opp idag. Jeg blir stadig forundret over hvor mye trening det er i lek. Så beina var ikke kjempegira på 2 mil i skogen idag...og da jeg skulle teste peg'en var ikke hendene begeistret for det heller. Så etter nesten 6 timer med Bobler i Tufteparken, div forsøk på Flying monkey, x antall apeøvelser og andre ting jeg absolutt ikke har greie på, så hadde kanskje kroppen fått sitt likevel? Jeg tenker det - og slår meg til ro med en liten hviledag idag. Kun litt styrke på skuldrene og rygg i TRX seff ;)

 

IMG_7054.JPG

kuleste kidden i Tufteparken! 

IMG_7206.PNG

Kul ny core-øvelse 

 

IMG_7208.PNG

Tilbake til stedet der jeg tok min aller første flying monkey <3

IMG_7091.JPG

Plenty av assistanse - men jeg klarte det!! Men fy flate så skummelt!!! 

IMG_7195.PNG

Enda skumlere....holdt på å tisse i buksa!!! 

IMG_7136.JPG

Min O'store mentor og helt - Andreas <3

IMG_7186.JPG

Jeg tør påstå...team OCR norway - verdens kuleste hinderløpslag!!! 

 

IMG_7187.JPG

...og så de sensurerte bildene.... 

 

IMG_7179.PNG
IMG_7194.PNG
IMG_7185.PNG

...det kan ta litt tid før Tufteparken kommer seg etter denne kvelden altså ;) 

IMG_7045.JPG