OCR Norway

Back to the Grind

Mari Weider

Jaja så var ferien over med et brak...eller heldigvis har jeg en uke ferie til. Hadde ikke orket å reise rett på jobb enda. Men overgangen fra sol, varme,  saltvann og restaurantmat er enorm. Hjem til skitne sokker i trappa, et overfylt vaskerom og en koffert fyllt med det vi ikke brukte som jeg ikke har orket å åpne enda engang! Arghhh jeg vil tilbake!!!! 

Lyset, varmen, fargene - jeg bare elsker dette stedet! 

Lyset, varmen, fargene - jeg bare elsker dette stedet! 

IMG_6857.JPG

Until next year... 

IMG_6850.JPG

Men!!! Det beste med å være hjemme er luften, frisk deilig luft - og treningsdater! Imorgen er det full rulle i Marikollen kl 12! Bakkeintervaller står på planen - seff med en variasjon av bæring på slutten. Det nærmer seg ultrabeast, 42 km med bæring og bakker herifra til evigheten. I tillegg er det VM etterhvert, både i spartan og i hinderløp - og begge steder preges av bakker, bakker og atter bakker. Så i ekte Spartan ånd - la Grindingen begynne! Blod, svette og sikkert noen tårer, målet de neste ukene er å gjøre alt så rett jeg kan og på den beste måten jeg kan. Forhåpentlig med det resultatet at jeg ikke gjør meg selv til skamme denne høsten. 

 

IMG_6967.JPG

Elsker dette bildet av fantastiske Foto-Moije. Kanskje til og med rampen og jeg kan bli venner i år! 

KlemMari

FullSizeRender.jpg