OCR Norway

SK2017

Mari Weider

..nei det er ikke et av sas sine flightnummer som Coach Robin trodde her i går kveld. Det er rett og slett det grusomme begrepet Sommerkroppen 2017 som helst ikke en blogger i dag skal ta i sin munn....ja eller på tastatur da. Jeg hadde egentlig sverget på at jeg ikke skulle skrive noe om dette, men jeg klarer liksom ikke la være.

I dagens samfunn blir kropp hyllet og det er knall altså, for det er jeg helt med på. Jeg er jo selv mamma til to jenter i sin beste alder, der det (i hvert fall for den ene) enda er gøy å leke med magen og hvor de fortsatt ikke har begynt å bare puste med øverste del av thorax for å hindre at magen går inn og ut. Og jeg vil gjerne at de skal fortsette å ha et sunt forhold til kropp. En sterk, utholdene og sunn kropp som kan takle hverdagen, som gjør de til aktive barn fulle av energi. Men stadig møter jeg bilder i sosiale medier og nyhetene hvor jeg personlig føler at disse grensene blir strukket langt lengre enn hva jeg mener er ok...

SK2016

SK2016

...så er jeg allerede på gyngende grunn. Dette er tabubelagt tema og skal helst ikke prates om som jeg begynte med. Det er liksom ikke lov å snakke om overvekt i dagens samfunn. Men å tulle med, "kritisere", kommentere de som er (etter mine øyne) normalvektige og trener + spiser sunt - jo det er innafor. Really?? Why? Er det ok å hylle overvekt som noe som er bra? Når ble det bra å være overvektig? Jeg kunne ramset opp en liste over ting som følger med overvekt og som på ingen måte er noe å hylle og oppfordre til. Og nei vær så snill...jeg mener ikke å tråkke på noen sine tær...Derfor skal jeg egentlig ikke si så mye mer nå. Men jeg måtte bare...litt!

lykkelige barn på stranda <3

lykkelige barn på stranda <3

Men...hva gjelder min egen SK2017...den er min og det er mine personlige tanker og meninger som gjelder her. Til alle de som tror jeg lever på en evig diett og slanker meg - well big News for you - jeg ELSKER mat. Jeg elsker vin. Jeg elsker godis og potetgull. Og jeg koser meg! Nesten hver dag! Men jeg gjør det med måte...selv om julemarsipanen har satt sine spor i vinter. Haha jeg vet det er mange som blir irriterte når jeg kaller meg en julegris...og selvfølgelig mener jeg ikke at jeg er overvektig av den grunn - men jeg var ikke der jeg selv var fornøyd. (og det komiske er at når jeg forteller at jeg var 6 kg tyngre for en liten stund siden, enn hva jeg var i fjor...ja da nikker de og forstår alt ;). Om 3 uker bærer det til beachen for min del, og jeg vil være fornøyd med meg selv, jeg vil trives i mine nye fine bikinier - men mest av alt - jeg vil være den beste hinderløperen jeg kan være. Og med i hvert fall 4 kg mindre nå enn i desember - så var det i dag en fryd å trene styrke. Som hinderløper bør man trene mye styrke på ryggen - og med 5 + 4 + 4 + 4 chins i dag var det ny rekord på lenge! En superdigg følelse - og med det ønsker i hvert fall jeg sommeren velkommen. En sterk, sunn sommer fylt med både biff, sauser, vin og is - men også burpees på stranda og morgenjoggeturer i soloppgangen!

Ja takk begge deler som Ole Brum sier!

KlemMari

 

8EFA0B45-D20F-4D2D-A1E2-D02EEA2198BF.JPG
0367004D-0D56-4900-AF85-448B320FFD43.JPG
57D87631-642F-42F7-95E5-97441E0AD730.JPG