OCR Norway

3000 høydemeter!

Mari Weider

Nedtellingen er i full gang! Kun to uker til chicken race, to uker til bryllup! Og kun en drøy måned til Spartan race ultrabeast i Skottland. Og Dvs - 42 km+ og 3000 høydemeter! Jeg måtte dobbeltsjekke igår da jeg satt og skrøna til en kompis av Martin. Plutselig hørtes det helt sykt ut, men en kjapp sjekk hos Strava viste snaue 1500 høydemeter på Beast distansen ifjor og den runden skal aogså kjøres to ganger. Ergo - min langtur som jeg tenkte kunne gått til Oslo fordi det er behagelig (!), går altså nå til Vangen (som vanlig) fordi det er langt ifra behagelig. Og fordi behagelig ikke hører hjemme i Edinburgh i år!

7741DBD4-D3BC-4D2A-AAD6-1E737B8688F9.JPG

En liten bucket-break på de skotske sletter ;) 

Gårsdagens mølleøkt gikk forøvrig helt gull! Morsom men krevende å holde intervalldrag på 1500 meter. Kunne hatt litt høyere tempo på dragene så prøver det neste uke. Men 22 timer restitusjon ifølge klokka, så da er jeg straks klar for langkjøring med Supermann og Super-Lars! 

IMG_3565.JPG

Fra Stockholm sist helg...the struggle is real! 

KlemMari