OCR Norway

O.M.G!!!

Mari Weider

For en kontrast...å våkne opp til jobb, grått vær og en mørbanket kropp. Slepe seg ned til kjøkkenet for en kjapp frokost mens hele verden sover. Prisen å betale for å være turnusarbeider, prisen å betale for å løpe så mange løp som jeg gjør og være så heldig å få rokkert om på vakter så jeg får muligheten til å gjøre det jeg elsker aller mest. Men mest av alt stillheten...stillheten dagen derpå. Det er alltid sånn...hverdagen møter en som en betongvegg hver eneste gang. Eneste jeg har idag som jeg gleder meg til, er å komme hjem til jentene mine, det blir mer og mer dyrbart for hver eneste tur jeg drar på. Jeg er så uendelig glad i de, og idag er planen å lage pikekyss...punktum. Sofakos, tv og pikekyss. En perfekt plan for en perfekt søndags kveld.

IMG_3531.JPG

Men...herlighet dere - hva er det som skjer her inne??? Altså...ting har bare eksplodert og antall besøkende på siden her har skutt i været. Så gøy!!! Det betyr vel kanskje bare at dere liker jobben jeg har gjort her inne, i tillegg til at sesongen virkelig er i høygir. Utrolig kult å se, og for en motivasjon det gir til å fortsette jobben her inne! Hver og en av dere er så verdifulle for meg og jeg er så takknemlig <3

IMG_3285.JPG

Selvom jeg sa jeg var fornøyd med gårsdagen, så er det ikke helt sant. Jeg er ikke misfornøyd egentlig...jeg er bare lei meg for at jeg ikke har fått jobbet mer målrettet mot konkurransene enda. Løpingen har jeg vel gjort så godt jeg kunne med, men hinderløp er mer enn det. Vondter her og der + veldig mange baller i lufta har påvirket treningen min ikke i beste retning - og det er litt kjedelig å kjenne at hinderløpsformen endelig begynner å våkne fra vinterdvalen nå. To løp for sent ifht Toughest løpene...men jeg får håpe jeg kan klare å være i litt bedre for til København i september. Det spiller jo dog ikke så stor rolle, det er jo ikke som om jeg løper for noe poeng eller plassering - men jeg konkurrerer mot meg selv og plasseringene min ifjor. Men igjen - i sesongen 2016 var formen på topp i sen august. Og det er sant som de sier, man kan trene så mye man vil, men det er konkurranser som gir deg det lille ekstra man trenger, som pusher deg lengre enn du klarer selv på trening. Og nå må fokus bare være en ting for meg - Ultrabeast. Jeg må ha inn løpe løpe løpeformen, jeg må ha kilometer og jeg må ha timer i skogen! Derfor smaker det godt med litt spredte vakter neste to ukene og ferie en uke før ferien starter (!). Da skal det hviles, trenes og ryddes. Og ikke minst pakke til 14 herlige dager på Mallorca. Løping på stranda annenhver dag, 1000 metere i bassenget med Karo og burpees...burpees hver dag på stranden. Og selvfølgelig skal min elskede nye kettlebells være med, flatpakket i kofferten, fylles med sand på stranda og brukes til trening i sola.

DSC_0087.JPG

Treningsplan for neste uke gjør jeg et forsøk på at skal bli noe sånt som dette:

Mandag - løpe til jobb rolig

Tirsdag - sykle til jobb - klatre på kvelden

Onsdag - intervaller + styrketrening?

Torsdag - langkjøring (til oslo?) - opp mot 30 km

Fredag - styrke/sykle til jobb

Lørdag - Rollerblades til jobb

Søndag - Hvile

Ha en deilig søndag da alle sammen

KlemMari

IMG_3550.JPG

Med en klump i magen og andektig følelse...å igjen få stå på startstreken med noen av de råeste jentene i verden...#stolt #ydmyk