OCR Norway

Oppe før fuglene fiser!

Mari Weider

Altså...man leker ikke butikk! Og vanligvis, de dagene vi gjør noe annet enn det vanlige A4 så skipper jeg treningsøkta mi om det faller på  min dag (og ja vi har annenhver dag! Fast! Ferdig snakka liksom!). Men idag hadde jeg bestemt meg, klokka på ringing 0550 (!) syyyykt tidlig til å være ferie...men heldigvis var både hode og kropp klar, så kl 0630 var jeg på plass i trimrommet på hotellet. Uaktuelt å stikke på noen løpetur i gata, så istedet gikk jeg for en kjapp intervalløkt - endte med 6 x 4 minutter - og jeg druknet nesten. Etter en sykt etterlengt tøyingsøkt, ble det en kjapp, men effektiv styrkeøkt. Fokus var squats, rygg og skuldre! Ja og mage da....absa som såvidt var fremme og hilste på svømmer nå rundt i peppersaus og rødvin, lett iblandet mojito og moreller ;) Ler meg ihjel...det et såååå mye god mat her nede altså! Så litt trening må til!

IMG_5058.JPG

Jeg druknet forøvrig nesten i min egen svette idag og, syyyykt varmt altså selv så tidlig på  morgenen!

I tillegg til 3 vanlige sett med 10 squats, 10 stående enarms roing og 10 skulderpress pr arm ville jeg teste ut Sally idag. Jeg vet vi kommer til å bli bedre kjent på isle of skye under Agoge, så hvorfor ikke begynne å utveksle litt høflighetsfraser nå... For å si det sånn...hun drepte meg etter ca 2,5 minutter....haha så nå skal Sally være med på alle øktene fremover! Squats, push-UPS og hva annet gøy vi kan finne på sammen!

 

IMG_5155.JPG

Lurer du på  hvem Sally er? Vel enten kan du Google Sally + spartan, eller så kan jeg prøve å få filmet en økt med henne!

KlemMari

Ps...ja og hva skulle vi idag...vel det har nok noen sett på instagramfeeden min - OCRqueen - men til dere andre...vel intervallene var i boks før kl 0700...og boblene var i glasset før kl 11 (!) 

IMG_5065.JPG