OCR Norway

Faceplant!!!

Mari Weider

Hahaha det kuleste (!) med hinderløp at du vet aldri når det uforutsette skjer...som f eks faceplant på Platinumriggen!!! Herregud ass - det har ALDRI skjedd før og skulle seriøst ikke være mulig. Hehe men må le litt da, jeg er vel på tur med verdens søteste gutter, da Bjarte hørte jeg falt ned sier han..."ja men det er det mest vanskelige hinderet da!" Eh nei...mer korrekt reaksjon var fra rå Cai Denny som jeg rakk å få en klem av (stooooore øyne, hakeslepp og så...) "Nehe?"  Litt som Pablo da jeg låste bilnøklene inne i bilen på Rygge flystasjon kl 2330 om natta...det skal ikke la seg gjøre! 

Men altså...men en faceplant etter 1,5 km dumpet motivasjonen litt...la meg bare legge til at platinumriggen lå midt i eventområdet, og det var der ALLE sto da eliten satte avgårde...så ja det var ikke mulig å skjule den blemma. Men hva gjør man, man gråter ikke over spilt melk! Man biter tenna sammen, tar straffen sin og løper videre. Løypa idag var en stor fordel for de som er gode på å løpe og spesielt litt teknisk løping med noe bakker, det var mye rå bæring opp bratte bakker og det passet meg glimrende. Jeg tok heldigvis igjen et par jenter så endte ikke siste i eliten denne gangen heller. Og med en krevende løype og stemmen til Supermann i hodet "Vi går IKKE!" og "Det er i bakkene du vinner!" så var det bare å bite tennene sammen og gunne på. Om jeg er verdig start i eliten kan diskuteres, men jeg ligger ihvertfall foreløpig på 42 plass av alle jentene og har dermed klatret over 20 plasser fra Malmø så er vel fornøyd på  en snodig måte. "Er du fornøyd?" spurte Kim...vel klokka viser hard løping, jeg skulle ikke kløna på platinumriggen, jeg må lære meg Sternum checkern igjen og rampa er dritskummel og råglatt. Men alle de andre hindrene gikk unna, så ja jeg er fornøyd! Og igjen...ihvertfall de siste 4 km hadde jeg det gøy! Og var det ikke det vi var enige om at var viktigst?!?

FullSizeRender.jpg

og dere - fy flate så stolt jeg er over alle som har vært råtasser idag - kanskje aller mest over Supermannen min som knuste i Tryvann! Gøy gøy gøy - og enda mer gøy - TEAM OCR NORWAY VAR JO REPRESENTERT x 2 på Svalbard idag!!! Hvor rått er det da!  

IMG_3517.JPG

OG! Vårt nyeste medlem i teamet sto øverst på pallen i Tryvann!! Grattis Jørgen!!!

FullSizeRender.jpg

Fantastisk helg som enda ikke er over, en kjapp flight tilbake til Oslo så er det vin og biff på planen! 

see you all <3

KlemMari

IMG_3514.JPG