OCR Norway

Skal galskapen aldri slutte???

Mari Weider

Altså...jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte...idag kom det to mails...den ene visste jeg kom til å komme, men hadde fortrengt. Den andre...ja den andre fikk meg til å sitte å glo...og så bare lempe telefonen over til Supermann...

 

FullSizeRender.jpg

ja...jeg er ikke dum...jeg skjønner at ikke Joe har sittet og skrevet en personlig Mail til meg...men å få  være en del av et selskap som skal få en VIP pakke som bla inkludere middag med Joe, gratis VM løp og masse masse mer. Herregud...strengt tatt kun fly som mangler?!?

FullSizeRender.jpg

 Æhhhhhh jeg må hjem og seriøst vurdere resten av sesongen!!! VM i hinderløp + Spartan VM??? Seriøst??? 

FullSizeRender.jpg

My work is not Done...hell it isnt! Kan vi få denne her til å funke tro??? Om du har lyst til å sponse meg mot det store Eventyret?

 

https://www.sponsor.me/mari

KlemMari

 

IMG_4812.JPG

Søken etter Spartan-eventyret