OCR Norway

Jeg skal til VM!!!

Mari Weider

God morgen!!! Grytidlig start på dagen for oss idag - endelig er ferien igang og gjett om vi skal kose oss! Jeg vet mange trekker på smilebåndet og spør..."skal dere til Mallorca igjen?" Og vet dere - jaaaa! Det skal vi! Og vi gleder oss! For meg er ferie når alle er fornøyde, jentene koser seg i poolen, jeg på stranda og Supermann får biff! Da er ferien fullkommen!

 

66DFA36C-8F67-4D67-84B8-1AB261314E48.JPG

Nok en fantastisk helg er over! Fokus i helgen skulle være Tim og Camilla, og lite visste jeg at Tim og Martin hadde en overraskelse på lur! Mens jeg står på scenen med Martin og nyter øyeblikket til Tim og Camilla, tar Tim mikrofonen og skal si noen ord. Jeg regnet med at han skulle snakke til sin kjære Camilla, men istedet snakket han om en overraskelse for en person...bla bla bla - jeg hører alle de fine ordene han sier og skjønner ikke før langt uti at det faktisk er meg han prater om. At Tim og Camilla skal til VM visste jeg, Martin ville ikke til VM og med våre planer i år var ikke VM lengre et alternativ for min del. Men - nå viser det seg at turen er booket, billetter er bestilt - og vi skal på tur til Blue mountain, Canada!!!! Helt sykt og jeg har vel ikke helt skjønt det enda! Jeg er påmeldt aldersklasse, men er kvalifisert til elitestart - så valgets kvaler i ferien blir hva man skal velge...er jo sykt kult å starte elite, men fy søren for en jobb jeg må legge ned. Fra å ha fokus på tung bæring må jeg også nå legge ned trening i teknikk, spenst og grep igjen. Og overkroppsstyrke! Jeg vet så inderlig godt at det armbåndet krever sitt, men jeg skulle så gjerne ha klart å  bevise det verdig for en gangs skyld.

Men nå kan ihvertfall jeg glede meg til å reise på tur med de råeste folka - igjen!!!  

KlemMari

IMG_4608.JPG