OCR Norway

Sommerferiebloggen - Det uperfekte

Mari Weider

Vi vil alle være perfekte ikke sant? Vi higer etter å tilfredsstille både oss selv og andre - og jeg er intet bedre! Jeg vil tilfredsstille meg selv både i prestasjon og utseende, jeg vil tilfredsstille teamet mitt, folk rundt meg, barna mine, familien min, jeg vil være god i jobben min, jeg vil jeg vil jeg vil...men får jeg det til??? Det er ihvertfall slitsomt nok... Og en umulig oppgave!

Jeg har heldigvis et knippe enormt flott mennesker i livet mitt som jeg setter enormt pris på og som passer på meg! Noen nære, noen fjerne, og noen kjenner jeg vel knappest. Men de er der!

En av de er Ernst! Jeg har vel mest hørt om Ernst gjennom Kim når vi har reist litt rundt. Og det jeg har hørt er at Ernst er en flott fyr, en fyr med beina godt plantet på jorda, en fyr som ser løsninger på alt, utfordringer kanskje istedet for problemer. Og Ernst har en podcast. Seff har jeg ikke rukket å høre så mye på den, ikke fordi jeg ikke vil, men rett og slett for at jeg ikke har hatt tid til å få lastet den ned, ei heller hatt ro i ræva (eller tid til å ha ro i ræva) - og det komiske er...for et par dager siden sendte han meg melding..."har du hatt tid til å høre noe på podcasten? Nyeste episoden kommer du til å like!" Blir nysgjerrig, tar en titt...og ser navnet på en mann med tittel bodybuilder...altså...hmm er han der Ernst riktig vel bevart? Jeg ønsker jo mer og mer å fjerne meg fra byggermiljø, fitness og alt det der som har med kroppsfokus! Det er mer enn nok av et uansett! 

Viktig med rett lys og rett positur... 

Viktig med rett lys og rett positur... 

Men jeg tenker  uansett at jeg vil høre litt på den, og jeg blir hekta...for dette er right up my alley! Det handler ikke om kroppsfokus og bodybuilding, men om alt presset vi møter i hverdagen, alle krav og forventninger både fra oss selv og andre. Og det stresset det generer på kroppen. "Ta frem penn og papir" sier Ernst i begynnelsen av poden. Jeg måtte seff multitaske litt...altså - det tar tid dette med å endre en livsstil...jeg sitter ironisk nok med dundrende hodepine og hører på pod med to glass proppet fulle av e-stoffer og koffein - jeg måtte nesten le litt og sendte Ernst en snap - lucky for meg var han på vei til Strømstad for å kjøpe PWO...haha not - men elsker en fyr som kan ta ironien på strak arm! Ernst har bedt om en date med meg...så det gjenstår bare for meg å finne en dag...allerede her kjenner jeg det indre stresset banke på....en dag, et møte = mindre treningstid på meg = STRESS! Skal jeg virkelig ta meg tid til det??? Men kanskje er det lurt, jeg tror at en date med Ernst absolutt er noe jeg bør prioritere i livet mitt ;)

IMG_4186.JPG

Så skal jeg høre enda mer på denne podcasten hans, den er endelig lastet ned og klar til å plugges inn i ørene på neste mulighet - og har du lyst og finner du den HER, i tillegg til at den ligger i sidefanen min her på OCRNorway.no!

Det uperfekte = Kjempeskummelt men så viktig

KlemMari

Når lyset og positur blir helt feil, og man tenker..."kan jeg bruke dette???" 

Når lyset og positur blir helt feil, og man tenker..."kan jeg bruke dette???" 

Utfordringen (oppfordringen) fra siste pod....enda skumlere...dette skal gjøres HVER dag...tror dere jeg klarer å gjøre dette til imorgen....og legge det ut her??? 

Utfordringen (oppfordringen) fra siste pod....enda skumlere...dette skal gjøres HVER dag...tror dere jeg klarer å gjøre dette til imorgen....og legge det ut her???