OCR Norway

Sommerferiebloggen - Jeg har skapt et monster...

Mari Weider

...og det "monsteret" heter Lars! Men jeg er glad i Monsteret mitt! 

IMG_4134.JPG

Det er godt å være to! To på trening betyr at man må være tro til det man sier. Og Lars er en mann som sier Ja! Når jeg sier vi skal gjøre ditt eller datt, så sier Lars "ja". Og så gjør vi det. Men idag var jeg sliten. Boom opp i sone 4 på første draget og vippet over i sone 5 på toppen, jeg hadde syre fra tærne og opp i hårfestet, sola steika og jeg hadde skikkelig vondt i vilja. Planen var 6 drag (nesten) helt opp i Marikollen med løping, så 4 drag helt opp med 20 kg (25 for Lars) bulgarian bag på skuldrene. Siden jeg hadde lyst til å grine etter et drag forsøkte jeg meg forsiktig med kvinnelist da vi pustet ut mellom burpees og 5.draget..."da var vi ferdig med det obligatoriske da (4x4 er obligatorisk!), nå er resten bonus! ...en stille bønn om at vi kanskje skulle si at 4 holdt... Men da ser Monsteret på meg med det lett forvirrede blikket som bare Lars får til..."Nei nå er jo det obligatoriske 6!" Altså...hva skjedde her da...glemmer han at jeg er Dronninga og bestemmer??? Mohahaha men med et olmt blikk og med nakken krummet gikk jeg (vi) på med drag nr 5! 

IMG_4130.JPG

Trøsten kom imidlertid litt lengre ut i økten da Monsteret måtte innrømme at han antagelig ikke hadde gjennomført like elegant om han hadde vært alene! Enda godt å vite! Så når man er to om en treningsøkt, ja da er man forpliktet, og man gjennomfører! 

Dagens tall er som følger: 

- 16 km

- 1200 høydemeter

- 10 drag

- 3,5 timer

- 20 kg på nakke i 6,5 km

- 70 burpees (10 mellom hvert løpedrag) 

Garmin ga meg bare 3,3 på treningsutbytte men hva betyr vel det, Lars og jeg var enige om at økten var knall! ...og kanskje litt for spesielt interesserte... 

 

 

IMG_4131.JPG

Etter løpeøkten hadde jeg tenkt å være en eksepsjonelt god mamma og ta med kidsa på bading på Sørenga. Men altså seriøst...har dere kjent på  vinden idag, det ble en dupp på Karoline og meg, en kjapp middag som vi "koste" oss med, også tilbake til bilen. Økt 2 denne dagen var da bæring av to kembosekker fra Festningen til Sørenga, tur-retur! Nå er jeg fornøyd med bæring idag!!!

IMG_4156.JPG
IMG_4140.JPG
IMG_4145.JPG
IMG_4160.PNG

Gotta love this city!!! 

KlemMari

IMG_4149.JPG