OCR Norway

Egentlig burde det stått en iskald prosecco i kjøleskapet...

Mari Weider

...FOR NÅ ER DET FERIE!!!! 

Wohoooo! Kroppen har vært i feriemodus et par dager nå, og jeg kan nesten ikke vente med å våkne imorgen, strekke meg i sengen og kjenne på hvordan ferie kjennes ut! En uke før selveste Ferien starter, men som hinderløpende superbissy OCRqueen og med to bissy kids står huset på hodet, kofferter skal pakkes og platting skal beises...OG jeg skal slappe av, trene og ordne med jentene...Hahaha kjenner jeg meg selv rett blir det en travel uke ;)

 

IMG_3839.JPG

Men uansett - det er ferie...og skål for det...med eplejuice (....) når jeg kommer meg hjem!

KlemMari

og PS...planlagte økter er langkjøring tirsdag og Bootcamp med høydemetersanking på torsdag! Hvem er med? 

IMG_3790.PNG