OCR Norway

Et bilde sier mer enn 1000 ord!

Mari Weider

Herregud for en kveld vi hadde igår! Med noen av de beste jentene jeg kan ha i livet mitt, feiret vi Camilla hele kvelden lang. Så rått å se ansiktet hennes når gjengen spratt frem fra kjøkkenet og ropte "surprise!", tårene spratt om kapp med smilet og klemmene, og resten av kvelden var bare latter og skrøning og tull og tøys. Trenger ikke bekymre meg for at jeg ikke tok sit-UPS på dagen igår for å si det sånn - og om en uke må vannfast maskara være på plass! For med disse folka renner tårene, enten fordi man ler så fært eller fordi følelsene ligger tykt på utsiden. Til å ha kjent hverandre så kort...men likevel kjennes det ut som en evighet siden vi møttes!

IMG_3795.JPG

Takk til Proteinfabrikken for litt add-on i winecoolern (spons)

IMG_3796.JPG
IMG_3806.JPG

Deler av apegjengen

IMG_3811.JPG

Helene-Min <3

IMG_3822.PNG

Er man apekatter så er man

IMG_3830.JPG

 ....

IMG_3832.JPG
IMG_3833.JPG
IMG_3836.JPG

Elsker denne jenta <3

IMG_3838.JPG

Behind the scenes...når man skal se om alle kom med på bildet... 

Tusen takk for en herlig kveld alle sammen!

KlemMari

IMG_3826.JPG