OCR Norway

Kjenner du noen som kjenner noen...

Mari Weider

Hei alle sammen. På tide med en liten tur innom her vel. Tro meg, dere er i tankene mine hele tiden, men siste dagene har bare gått i ett og dagene har startet før 0630 og kroppen ikke vært i sofaen før kl 22'isj...og da er det himla deilig å rett og slett bare sose bort resten av kvelden. I dag er (endelig) siste sommeravslutningen for i år og det skal bli deilig å få (kanskje) kjent litt på hvilepulsen også. Og ikke minst begynne å pakke litt snart. Sommerferien banker på døra og jeg merker at sommerferiemodusen nesten har kicket inn...kun 3 vakter igjen nå så er det 4 herlige uker ferie. Så da er det bare å få pakket kofferten, satt seg på flyet og så "Shades on"!

42D01B9F-9DEF-432C-BA97-574F8DBA16A5.JPG

Men...før det...arghhh dette er virkelig The Year of the Spartans! Herregud så mye gøy som skjer! Vi er godt i gang med endurance trifectaen, første brikke er på plass - Hurricane heat - ble gjennomført med stil i mai. Straks venter Ultrabeast og om den ikke fullføres med like stor stil, så skal det jaggu mye til før den brikken ikke blir med hjem. Det kjøres 3 mils turer hver uke nå, i tillegg til intervaller + rolig løping, og ellers bare vanlig hverdagsaktivitet. I forigårs kom også to sekker i posten, jeg har googlet og søkt og bedt om råd fra mange mange forståsegpåere - og nå tror jeg valget har fallt på Osprey 68 l. De er litt store, men med enormt god planløsning og de satt himmelsk godt på. Disse som kan dette, sier sekk skal bæres på hofta og ikke skuldrene, og det merket jeg virkelig fungerte med disse sekkene. Det er på tide å få alt klart til Agoge, og ikke minst testet det ut. Det koster jo en del dette, og jeg må med litt skuffelse i stemmen si at det har vært vanskelig å få tak i sponsorer til dette eventyret i år.

FullSizeRender.jpg

Og når nå Spartan slapp det siste eventyret i år som vi så gjerne vil være med på...hehe ja da må jeg prøve meg igjen...og jeg skjønner at veien å gå er via via. Du kan være så god du vil eller ha så spennende prosjekter du vil - men nettverk er visst himla viktig... Så kjenner du noen som kjenner noen - så er vi fortsatt på jakt etter støtte til årets eventyr - og hva hadde vel ikke vært råere, enn å avslutte året 2017 med 24 timers ultra world championsship arrangert for aller første gang på Island, Reykjavik!!! Med ultrabeast snart gjennomført har vi adgangsbilletten og vi vil så veldig veldig gjerne dra!

FullSizeRender.jpg

Stor klem fra OCRqueen og Supermann

https://www.sponsor.me/mari

A67DA8A8-ED42-4A2A-A257-65EA716CEE74.JPG