OCR Norway

Jeg gruer meg...

Mari Weider

For første gang på 4 år gruer jeg meg...

Jeg gruer meg til å reise idag, klarer ikke helt å finne noen glede ved å skulle til Stockholm idag. Flyet går nå kl 0830, og allerede før 07 var jeg ute av døra og på vei til Gardermoen. Jeg reiser alene...igjen...og selvom jeg trodde jeg skulle kose meg glugg ihjel alene i Malmø på forrige Toughest, så var det mer sånn #dritstusselig! Å stå midt i Malmø helt alene i Dry-roben min føltes så ensomt. Takk gode gud for at Kim kom relativt kjapt til åstedet og fikk snudd dagen til smil og latter. Idag vet jeg ikke når og om jeg møter noen. Jeg har aldri vært i Stockholm før, har googlet litt, funnet frem til hvor hotellet ligger iforhold til centralstasjonen der flybussen stopper. Jeg tror jeg skal sikte meg inn på lunsj i Gamla staden...men ser voldsomt fancy ut der...så kommer jeg i treningsoutfiten min...jaja. Etter hvert får jeg prøve å finne ut hvordan i all verden jeg skal komme meg til Lida - ligger jo et godt stykke utenfor Stockholm. Og forhåpentlig møter jeg Bjarte der så får han ta seg av meg litt.

IMG_1814.JPG

Hvordan morgendagen ender, blir spennende, egentlig har jeg nesten mer lyst til å starte i qualifier med OCR Norwayvesten min. I mine øyne var Malmø en flåpp, hele eventet og opplevelsen var gøy som alltid, men min egen innsats var begredelig. Og om det ikke blir bedre imorgen, så får vi se om jeg stikker til København i september eller om jeg rett og slett blåsser i hele greia.

IMG_1810.JPG

Igår nevnet jeg The Why...hvorfor driver jeg med hinderløp, hvorfor bruker jeg all min tid og alle pengene mine på dette - vel - som Supermann sier - "dette er vår greie"...og ja da er det ikke like morsomt uten han, og jeg savner allerede jentene mine. Jeg vet ikke hva greia er, men jeg savner de allerede før jeg drar og selvom jeg vet at de kommer til å kose seg glugg ihjel med den fine hinderløpfamilien vår i Tryvann...men det er min hinderløpfamilie også - og jeg savner dere allerede. Flyet mitt hjem lander i 16-tiden og derifra er det speedy gonzales inn til Oslo for å spise middag med Teamet i mitt hjerte.

IMG_1804.JPG

Ha det gøy på Tryvann, så skal jeg (igjen) prøve å kose meg i Toughest sirkuset! Så sees vi brått!

KlemMari

Så stolt...men samtidig så usikker.... 

Så stolt...men samtidig så usikker....