OCR Norway

Tung i ræva

Mari Weider

Hahaha Andreas Dietzel sitt berømte sitat "there is no Tung i ræva, there is only Svak i arma", ble dessverre bevist feil igår! Julegrisen måtte dessverre til pers imorgen, i et pent tempo ut fra start med blikket fast festet på ryggen til Karin Karlsson tenkte jeg "dette går jo fint"...helt til høyballhelvete startet... Jeg kom vel frem dit som topp 10...og forlot de som en av de siste jentene! Herregud så flaut og forsmedelig! De neste to kilometerne brukte jeg på å forbanne meg selv ned i støvlene...det er "gøy" å tulle med Julegrisen, men når den skulle bli mitt store nederlag igår...ja da er det ikke gøy lengre! Men Julegrisen kjempet på...kom meg lett gjennom swingwalken og div bærehinder, fant en ny digg teknikk på gjørmegrøftene (unntatt da jeg holdt på å drukne i et ekstra dypt hull!) - så kom Sternum checkern... #*%$*£ gikk gjennom hodet mitt...og som forventet fikk jeg bare et spark i brystet av den....pokkers drit - strafferunde!

FullSizeRender.jpg

Videre langs stranden...eneste jeg nå tenkte var mer sånn - hvordan kan jeg gjøre skaden minst mulig....jo bare løpe på! Bære mer! Bring it! Ringene - Jadda - fløy gjennom de og...krabbing gjennom sykeste lave krabbingen ever - "Hey en fotograf....ohhh han følger etter meg! Kult!!!" Haha når skaden likevel har skjedd, hvorfor ikke få tatt noen kule bilder?!? Sykt sliten nå, men vet at slutten nærmer seg! Ikke så mange flere skumle hindre, bortsett fra rampa da.... 

Syyyykt digg vær igår! 

Syyyykt digg vær igår! 

Men først - platinumrigg, tau og sklia! Herregud skrekk på toppen, men der kom Verdens beste Andreas sammen meg - "nu kjør vi!!!" OK da - wohoooo sykt kult, mye mindre enn strong viking sin og med et hopp nederst der man faktisk kunne kontrollere utfallet! Hey - hva svir...blør jeg fra fingrene...Shit OK - dumt, der var fingrene revet opp. Null stress, hindrene er over nå....Goddam ja unntatt  spinning wheels da. Det var jo ikke noe alternativ å ikke ta et hinder jeg klarer for å bevare huden i hendene - så da ble det litt hud mindre igjen og en straffeløp mindre. Et halvhjertet forsøk på rampa etter å ha funnet ut at skoene mine fungerte eksepsjonelt elendig våte på rampeflater....så litt mer bæring og så i mål! Og Hahaha jeg ser nå at jeg faktisk ikke ble siste elite jente i mål - en stakkars liten trøst! Beste trøsten var at armene til Mona bare druknet meg i samme øyeblikk som medaljen var på plass! Ikke et ord sa hun, men klemte meg desto hardere! Bare elsker den jenta ass...i sånne stunder er ord ubrukelig, eneste som duger er en skikkelig god bamseklem! Ja og fotosession med verdens beste! Altså - bilder er viktig det kan vi være enige i;)

FullSizeRender.jpg

Men fra spøk til alvor - som Robin sa "du lærte vel mye av det løpet!" Nja mye...ikke så mye - men julegrisen må temmes, 50 straffehopp hver kveld nå...og med Gunners struggle for å få mer sprut i armene og til slutt mer peg for å styrke grepet maks! Så kombinerer vi det med bakkeintervaller i Marikollen...ja da er vi ihvertfall litt på vei mot Stockholm. Men før Stockholm kommer Gloucester og en heftig Spartan helg! Så nå er det burpees HVER dag! Ingen bønn - og vi starter idag! 

Dragons back - full kontroll...når man endelig kom seg opp da #syktglattvegg

Dragons back - full kontroll...når man endelig kom seg opp da #syktglattvegg

Ja og plasseringen - ikke mye å skryte av par og 60plass nå av en haug jenter....men altså ikke helt sist av elitejentene....som om det er en trøst...men jeg hadde det (litt) gøy da! 

KlemMari

Elitevest med eget navn på, utrolig kult - men skulle virkelig ønsket meg bedre innsatt fra undertegnede!  

Elitevest med eget navn på, utrolig kult - men skulle virkelig ønsket meg bedre innsatt fra undertegnede!