OCR Norway

Når kjolen til bryllupet er helt perfekt!

Mari Weider

Da jeg så denne kjolen første gangen bare så jeg navnet mitt skrevet på kryss og tvers av den! Jeg elsket den og når jeg nå fikk den hjem i postkassen min igår elsket jeg den enda mer. Jeg måtte bare tre den på meg med en eneste gang og det var nesten så jeg ikke fikk den av igjen. Den var så meg og den var så nydelig! Jeg er en skikkelig sucker for kjoler, og jeg vet det er dressforbud i bryllupet til Tim og Camilla 24.juni - men HALLO - jeg er forlover og jeg har en grunnleggende rettighet til å pynte meg litt. Og ja - Tim - jeg lover at jeg holder dresskoden!

FullSizeRender.jpg

Jeg har selvfølgelig lyst til å vise den til dere, men NOPE, kommer ikke til å skje, for noe skal man da holde litt hemmelig også ;) Jeg gleder meg så uendelig til denne dagen, jeg føler ikke jeg har fått gjort jobben min så langt som forlover for Camilla, men hun skal dertil vartes opp som en Dronning fra ende til annen bryllupshelgen. Fest 3 dager til ende! Kan ikke bli bedre - og det beste er jo at vi får feiret med creme de la creme av hinderløpsfamilien vår - må jo bare bli den beste helgen ever!

9807AB6F-B414-4C32-BA74-3EE1FAA659B8.JPG

Btw...apropos hinderløpfamilie - hva skal jeg gjøre uten dere i helga??? ALLE (!) skal til Tryvann og det skal ikke jeg....eneste lille trøsten er at jeg forhåpentlig får gått Toughestruten med Bjarte på fredag, og kanskje kan plukke opp et tips eller to på hvordan forbedre tiden fra Malmø drastisk. Og - ja ikke minst - om ikke Mona vil være vin'ete...så skal ihvertfall jeg kose meg med et lite glass vin fredag kveld og skåle med henne mens vi ligger og pleier de vonde rumpene våre. Vurderer sterkt å ta med meg rumpemassereren min så vi kan bytte på å ligge på den ;) Så får jeg håpe Toughest innfrir og gjør hele turen verdt å ikke være på Tryvann med alle dere andre!

Stockholm-2017-Grafisk-karta-01.jpg

KlemMari

IMG_3094.JPG