OCR Norway

Når gleden er litt borte...

Mari Weider

God morgen alle sammen! Det har vært noen vonde dager siden sist...vonde fordi jeg er kav mørbanket etter klubbmesterskapet hos Bjarte. Mørbanket etter bl a sternum checkern, men også helt mør i hele overkroppen, armene verker og ja strengt tatt ikke en muskel som ikke har vært i bruk under de 145 burpee'ene som ble tatt. Som jeg sa til Supermann igår, det forteller meg egentlig bare en ting...på tide å øve på burpees! Om ganske nøyaktig 20 dager er vi i England og skal gjennom vårt første endurance heat og der blir det masse burpees. I tillegg til alle de som sikkert blir tatt på både super og sprint før og etter Hurricane Heat. Så denne kroppen må mannes opp litt!

IMG_0447.JPG

Men før det er det Malmø, Toughest i Malmø! Og som jeg gledet meg...jeg var så utrolig stolt da jeg fikk mailen om elitestart, og selvomjeg egentlig hverken har tid eller råd, overtalte Supermann meg til å reise...og innen 8.april som var grensen for påmelding for oss elite-startende skulle vi være påmeldt minst 4 løp. Jeg er nå påmeldt 1...men ikke helt til det klokkeslettet jeg hadde regnet med. Det har vært så mye frem og tilbake, så mye mail og mas, at jeg nå bare sitter igjen med en sur smak i munnen, og en følelse av at hvis jeg får startet i elite og gjør det dårlig til lørdag nå, så kommer følelsen av mislykkethet til å være total. "Slutt å tull a!" sa en god venn til meg. Og han har selvfølgelig rett, men likevel...man styrer liksom ikke følelsene sine. Så turen jeg hadde gledet meg til, blir nå bare en litt sånn ja-jeg-reiser-vel-fordi-jeg-har-booket-fly-og-ikke-gidder-å-tape-penger... Jeg hadde egentlig tenkt å melde meg på de 3 siste løpene idag...men vet liksom ikke....vet ikke om jeg skal vente til etter lørdag for å kjenne på hvordan dette blir.

Løypekartet ser ihvertfall rått nok ut! 

Løypekartet ser ihvertfall rått nok ut! 

Følelsene jeg sitter med om dagen er mye "hvorfor gjør jeg det her?" Jeg vet jo at jeg elsker sporten, og jeg koser meg glugg ihjel når jeg er sammen med alle de fine folkene på teamet mitt...men likevel - jeg må ut av dette dumme tankesettet snart - jeg må finne tilbake til gleden!

IMG_0860.JPG

Sånn...nok sutring for idag, hater folk som sutrer, verste jeg vet - så skal definitivt ikke bli en sutrekopp selv! Dere - det er shortsvær ute - på tide å slippe løs vinterbleke legger! Advarsel, mine grønnbleke kommer til å farte rundt på friidrettsbanen ved Skedsmohallen etterpå - ta på solbriller ;)
 

KlemMari

 

EE205513-8616-4651-B6C4-B570B4EF1628.JPG

Mona, Marie og Supermann - jeg vil ha dette bildet i 2017 versjon også!!!