OCR Norway

VIP treatment!

Mari Weider

En liten gløtt innom her bare for å si hei og gi litt livstegn. Haha som om dere ikke har sett oss allerede. Men likevel! Fy søren som vi koser oss. Om løpet idag ikke gikk helt som vi kunne ønske så er det bare god stemning her (ihvertfall etter at Supermann fikk i seg litt mat ;) nivået i England har skutt i været siste året og det var rått da elitestarten gikk, pow - vi løp som med vinden....så kom dragsuget :) Hahaha som disse gærningene løp! Det som var kos var at Helle og jeg idag løp nesten like fort, ulike svakheter og styrker - men til syvende og sist hoppet vi over ildhinderet sammen og tok en delt 12.plass blant elitedamene! Utrolig kult!! ...og ja (nesten) synkront tok vi 90 burpees - dessverre ikke fordelt over hele etappen, men godt stappet på rad og rekke etter monkeybar, spydet og den siste traversewallen. Burpees suger ass..."gleder" meg til å ta ørten i de 4-6 timene Hurricane heat varer ikveld!

IMG_2354.JPG

ellers var kvelden igår magisk med en fantastisk solnedgang, VIP treatment og OCR familiekos med Karl, Nav, Dave og Richard. Når man kommer hit og møter alle disse herlige folkene kjenner man at livet bare er så deilig! Og som Siri sa på snap - Nå ser du lykkelig ut! Og det er jeg! 100%! 

IMG_2348.JPG
IMG_2316.JPG
IMG_2323.JPG
IMG_2330.JPG
IMG_2344.JPG

Men nå må jeg stikke, en drøy time til oppmøte for gearcheck og så oppvarming (!) kl 1800 for HH001UK

KlemMari

IMG_2357.JPG