OCR Norway

Ferdig pakket!!!

Mari Weider

God morgen! Hadde dere en deilig dag igår? Det hadde jeg!! Været kunne vært litt mer på vår side synes jeg, men når man er sammen med bra folk spiller det jo ikke så stor rolle! Jeg sa jeg ikke gadd å legge en flis imellom når det gjaldt å føle seg fin igår og det står jeg fortsatt for! Jeg elsker festdrakten min og er så stolt av jentene som også elsker sine. Ja Nora hadde vel lett sovet i sin om hun hadde fått lov! 

FullSizeRender.jpg

Utfordringen i går var å få til et normalt bilde av lille dokka mi - haha "tullebilde" mamma! 

IMG_2245.JPG

Like stolt hver gang hun klarer å fotobombe bildene mine;) Hun får oss til å le da!

Etter en liten (!) cowboystrekk (les bevisstløs tilstand) på sofaen under ull i kosebukse, fikk jeg faktisk både vasket litt tøy OG pakket (nesten) ferdig til England. Som jeg sa - den enkleste men mest komplekse pakkingen. Vi skal bare ha med løpetøy og skift imellom. Vi skal jo nemlig telte - eller glampe denne gangen. Og som jeg gleder meg, 3 manns telt med fineste Helle på løpsvenuen! Og gjengen vi skal på Hurricane heat med har allerede vist seg å være verdens beste, så å få ligge på campingleir med alle disse folka blir helt rått! Det blir seff litt hard løping på lørdag og søndag morgen nå, ingen håp om overvekt pga kubbe i år, men man kan jo prøve å gjøre så godt man kan likevel. Blir spennende med løypa, Valley of death, er et av begrepene i år. Til forandring ble løypa sluppet i går. Men heldigvis med en haug classified hindre. Ellers hadde jo Spartan gått bort i fra sin filosofi om hemmelig løype. 

FullSizeRender.jpg

Men så er det Hurricane heat på kvelden! Jeg er så klar nå. Så klar jeg kan være over å gå til noe jeg ikke aner hva er. Vi skal "bare" være ute i 4-6 timer denne gangen. Det må jo være mulig å klare. HH12HR og Agoge derimot MÅ jeg trene mer til. Uansett hva folk sier om meg så må jeg øve mer. Haha veide sekken igår kveld så bare med det lille vi skal ha med og mat/drikke for 4 timer så er jeg oppe i 5 kg. Blir interessant hva agogesekken kommer til å veie! 

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

His and hers! 

FullSizeRender.jpg

Må representere landet vårt med stolthet! 

Det siste vi mangler er 2 melkekanner hver på 2,2 liter fyllt med sand som skal bæres med hele veien! Disse ventet på oss i England! 

Idag blir det kun noen raske lette sone 3 intervaller hjem. Litt tempo i beina og minne kroppen på  hva jeg skal til helgen! så sofakos med jentene mine <3

KlemMari

FullSizeRender.jpg