OCR Norway

To do - or dont...

Mari Weider

God morgen alle sammen. Har dere en god mandag? Full kontroll mot 17.mai? Hahaha eller er det som hos meg, fullstendig kaos? Mål er å få klar festdraktene til jentene og meg i dag, sjekke smykker og søljer og sløyfer - vi kommer til å være så ufattelig flotte i år - gidder ikke nekte for det. Takket være "siste-liten-opplegg" kom jeg over salg på alle varer på name it og fikk kjøpt så mye fint til jentene. Gleder meg så fært. I går fikk jeg også spylt over plattingene, plantet litt blomster og nytt flaggfeste er kjøpt inn. Er kanskje ikke helt kaos likevel, selv om det kjennes litt sånn.

Jeg fikk også hentet sekkene jeg snakket om i går. Kjøpt på finn, produsert i kina og hel fin kvalitet. Akkurat som jeg ønsket meg, mange fine rom, sitter som støpt på ryggen og med masse plass til løpet til helgen! Mangler bare ductape nå så er vi good to og!

Da jeg sto opp i går var ikke akkurat motivasjonen på topp for noe treningsøkt, men karoline skulle avgårde på svømming, og det er jo mitt vindu på 90 minutter til å trene. Skulle jeg virkelig være "lat"...eller skulle jeg ta meg selv i nakken og finne på en god økt. Med under en uke er det ikke mye mer jeg kan få gjort, det er jeg smertelig klar over, men jeg innbiller meg likevel at om jeg ikke får gjort så mye med formen, kan jeg minne kroppen og musklene på et og annet. Så gårsdagens økt i hurten og styrten ble følgende:

Lett oppvarming bort til bakken rett ved svømmingen til Karo

4 drag opp bakken med dekk på slep, delvis jogg/delvis powerwalk

10 burpees med dekk på toppen og 10 på bånn av bakken = 80 burpees

Lett tøying i desperat forsøk på å få løsnet litt på hamstringstrekken min

Statisk holde dekk over hodet - 3 mins med syre!

Ikke så mye å skryte av, men helt perfekt mellom nattevakter, deilig natur, bra med burpeetrening og god samvittighet! Digg!

FullSizeRender.jpg

Hva resten av uken bringer vet jeg sannelig ikke - er mye nå, så om jeg f eks får lagt inn rolig jogg til jobben i dag og torsdag så er jeg fornøyd. + litt planke med belastning på stuegulvet. Er jo ikke så mye som egentlig skal til.
 

Ha en fin dag alle sammen

KlemMari

IMG_2086.JPG