OCR Norway

Jeg har ingen ide om hva jeg har begitt meg ut på!

Mari Weider

...bare for å bli ferdig med gårsdagen - planen om å prøve å slå 09.25 gikk rett vest som forventet. Det gjorde jo ikke saken bedre at jeg dro avgårde uten klokka mi, så da jeg løp avgårde var følelsen av å mangle noe og løpe naken til å ta og føle på. Om jeg hadde klart å presse meg til å løpe fortere aner jeg ikke. Om det hadde motivert meg å vite at denne snuppa løp rett bak meg vet jeg heller ikke... tiden ble som det ble - og ferdig med det!

IMG_2055.JPG

Jeg hadde en god følelse da jeg løp, og go'følelsen satt i hele resten av kvelden sammen med verdens flotteste team. Hva totaltiden og plasseringen vår er nøyaktig strides de lærde om, da EQ-timing igjen ikke akkurat imponerer med rot i tidtakingen! Hva skjer med startmatter liksom, så det ikke er tvil om når folk starter?? Men vi løp bra - et sted mellom 100-300.plass av nesten 900 lag. Dronninga er happy, og jeg tror alle satt igjen med mestringsfølelse etter løpet og det er det viktigste!

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
IMG_2066.JPG

Men over til noe helt annet! Endelig - NÅ skjer det snart! Denne sesongen dreier seg i all hovedsak om en ting for Supermann og meg - veien til den Perfekte Delta! Og forhåpentlig vil den første brikken være på plass om en uke. Igår var det Q/A-session med Karl, racedirectoren til Spartan UK. Jeg digger Karl! Han er en rolig fyr med beina godt plantet på jorda, han har en lun herlig humor og han er tydelig. Meget tydelig! Jeg fikk dessverre ikke vært med på spørsmål og svar sesjonen mens den gikk live, men har sett den i reprise. Strengt tatt skal det vel ikke være nødvendig med noen spørsmål - men jaggu kom det mange likevel. Det mest informative for min del, var at camelback ikke var anbefalt, den ble for liten. Ryggsekkene våre burde være på 20-30 liter. Hmmm jeg skjønner ikke helt det, men never mind, jeg skal ikke være den som stiller mer spørsmål - og dessuten, det er jo den størrelsen jeg er vant til å trene med. Jeg har funnet et par nye på finn.no som jeg håper funker. Iherdige forsøk på å finne sponsorer til å hjelpe oss med utstyr har kun resultert i avslag på avslag, så da får vi ordne oss selv - og da må man dessverre ty til litt rimeligere løsninger innimellom, så får vi håpe det blir bra nok.

IMG_2080.PNG

Uansett, pakkelisten til neste helg blir vel kanskje den enkleste og samtidig mest komplekse vi har gjort til nå. Hotellrommet vårt er blitt byttet ut med telt! Ja du hørte rett - vi skal på telttur, men når Dronninga og Supermann skal på tur orker vi ikke vanlig telt og sovepose, så vi har booket oss inn på Spartan Race sin Glampingleir...haha holdt på å begynne å danse på kjøkkengulvet da jeg fikk mailen. Sammen med kuleste Helle har vi booket et 3 manns glampingtelt med senger, foammadrasser og dyner + puter! Med 3 løp i løpet av helgen, er det deilig å holde seg på eventområdet hele tiden, få mest mulig tid til hvile mellom løpene, og kun fokusere på beina høyt, få igjen varmen og spise mat! Masse mat! Haha blir ikke noe slanking på julegrisen denne helgen heller;)

IMG_1945.PNG

Helgen ser som følgende ut:

Lørdag morgen - Spartan super - ca 14 km

Lørdag kveld - Hurricane Heat - 4-6 timer

Søndag morgen - Spartan sprint - ca 7 km

Boom - endelig, endelig skal vi begynne reisen.

KlemMari

Haha om smilet kunne gått trill rundt :) 

Haha om smilet kunne gått trill rundt :)